Teljesen igazad van, nem egyszerű egyszerre jó anyának, jó feleségnek, és jó üzletasszonynak lenni!

Ha szeretnél valami kreatív feladatot is, amivel még pénzt is kereshetsz, mialatt otthon vagy a picivel, ez neked szól!
Iratkozz fel a hírleveleinkre, és ha gyorsan olvasol, egy óra múlva már mindent tudsz.
Több információt kérekFeliratkozás most

Hogyan fér bele az életedbe egyszerre az, hogy szuper mami legyél, és közben, mint nő is kiteljesítsd magad?

 • Ha te is szenvedsz attól a gondolattól, hogy hogyan legyél jó anya, jó feleség és még közben szeretnél valami kreatív munkát is végezni,

 • ha eleged van abból, hogy csak otthon vagy, és szívesen kezdenél valami újba,

 • ha nagyon is vágysz arra, hogy a saját lábadra álj, és egy vállalkozást indíts,

Akkor ez neked szól

Van rá lehetőség, hogy okosan töltsd azt az időt, amíg a kicsi játszik, és még pénzt is keress vele. Van egy rossz hírem, amit szerintem a szíved mélyén te is érzel. Ha becsukod a szemed, és tovább vársz, azért súlyos árat fogsz fizetni. Nagyon sok kismama ilyenkor elhanyagolja magát, veszekszik a párjával, vagy a Facebook-on üti el az időt. De ettől sem a közérzete nem lesz jobb, sem a család bevétele nem nő. Sok kismamát ismerek, aki valósággal belebetegszik ebbe a helyzetbe a babaszünet alatt.

Viszont csak utána jön a fekete leves, amikor újra vissza akar menni, dolgozni. Egyrészt azért, mert amíg ő “vegetatív üzemmódban” volt, addig a többiek tanultak, fejlődtek, építették a karrierjüket. Másrészt meg sokan nem szívesen foglalkoztatnak olyan kismamát, akinek a gyereke bármikor lebetegedhet.

Ez egy komoly hátrány a munkaerő piacon. A legtöbben bíznak a jó szerencséjükben. Abban, hogy majdcsak lesz valahogy, és nem tesznek semmit. Aztán amikor nem lesz szerencséjük, akkor panaszkodnak. És a végén kénytelenek lesznek megalkudni: vagy más neveli az ő gyereküket, vagy a karrier lehetőségéről kénytelenek lemondani. (Karrier? Sokszor csupán arról van szó, hogy egyáltalán kap-e munkát valahol.)

Te hány olyan édesanyát ismersz, aki reggelente vonszolja magával a nyűgös csöppséget a bölcsödébe, óvodába, mert rohannia kell munkába? A harmonikus anya-gyerek kapcsolat helyett mindig a kapkodás, idegeskedés, és a végén a kamasz gyereked majd azt vágja az arcodba:

– Anya, te sosem törődtél velem!

Van ennél sokkal jobb ötletünk!

Van egy üzleti ajánlatunk, amivel az első három hónapban már garantáltan visszakeresed a befektetett pénzedet! Ha pontosan követed a szakértői tanácsainkat, erre garanciát vállalunk.

Mi kell egy ilyen üzlethez?

 1. Egy közkedvelt, mindenki által jól ismert, és fogyasztott termék. Ez megvan! 
 2. Internetes értékesítés, mert a neten hihetetlen tömegeket lehet elérni. Ez is megvan! 
 3. Alacsony üzemeltetési költség. Webáruház, raktárkészlet. Ez is megvan! 
 4. Egy jó vevőszerző rendszer, ami kis időráfordítással nagy eredményeket produkál. Ez is megvan! 

Ez akkor szól neked,

 • ha tényleg bele akarsz vágni valamibe.
  Ha tudod, hogy munka nélkül nincs eredmény.
 • Ha te akarod a sorsod irányítani, a sodródás helyett.
 • Ha nem mások döntik el helyetted, hogy mi a jó, és mi a rossz neked.
 • Ha te is inkább profikkal szeretsz együtt dolgozni.
 • Ha szívesen tanulsz új dolgokat, ha látod, hogy van értelme.
 • Ha nem vagy rest cselekedni!

Annak, amit ajánlok, nagyon rossz híre van, ezt pontosan tudom. Vannak, akik képtelenek levetkőzni az előítéleteiket. Minket nem riasztott el mások véleménye, inkább megvizsgáltuk ezt saját magunk, és nagyon jó, hogy ezt tettük.

Kérlek ne olvasd el,

 • ha csak annyit akarsz az élettől, hogy ennél ne legyen rosszabb.

 • Ha nem élni, hanem csak túlélni akarsz.

 • Ha csak arra vársz, hogy majd a vakszerencse egy csapásra megoldja az összes bajodat.

 • Ha túl kényelmes vagy ahhoz, hogy a saját kezedbe vedd a sorsod irányítását.
 • Ha a semmiért akarsz komoly pénzeket keresni.

 • Ha se tanulni, se dolgozni nem akarsz, viszont bármire azonnal találsz kifogást.

Ha ebbe a csoportba tartozol, zárd be az oldalt, és menj vissza facebook-ozni. Nem tudunk neked segíteni, és nem szeretnénk veled együtt dolgozni. Nem kérjük az elérhetőségeidet sem, mert tényleg nem akarunk elérni.

Ki vagyok, és miért higgy nekem?

Ádám Andrea

Ádám Andrea vagyok, háziápolóként dolgozom Ausztriában. Mindig érdekelt az egészséges életmód. A magas vérnyomásomra kerestem természetes megoldást, hogy ne keljen tablettákat szedni, de semmi nem segített! Mígnem pár héttel ezelőtt, konkrét információkat kaptam egy különös nevű gombáról. Ezt is kipróbáltam, és azóta nem kell vérnyomás csökkentőket szednem. Kiválóan érzem magam! Újra energetikus vagyok, visszakaptam a fiatalos lendületem az élethez! Ami ennyire hatékony, abba szerintem érdemes belevágni üzletileg is, ezért én is így tettem. Csak ajánlani tudom akár azoknak, akik tenni akarnak a saját, vagy családjuk egészségéért, és azoknak is, akik sikeres, jó hangulatú, igaz emberek közé vágyik dolgozni. Ha te is így érzel, és gondolkodsz, várlak szeretettel a csapatomba. Dolgozzunk együtt az egészségért, a sikerért!
Ha te adsz nekünk néhány percet a szabadidődből, és feliratkozol a hírlevelünkre, akkor mi megmutatjuk azt, amit eddig senki nem mondott el neked. A legtöbben ezt nem is tudják. Nem is hinnéd, hogy milyen sokan. Az információ, hatalom, és itt az alkalom, hogy megszerezd magadnak. De lehetsz nyugodtan szkeptikus is, csak akkor kár volt idáig olvasni. Mi szóltunk a legelején.

Most had tegyünk neked egy szívmelengető ígéretet!

Nem kevesebbet vállalunk, mint azt, hogy hozzásegítünk téged is egy jobb minőségű élethez. Azt vállaljuk, hogy a te sikered pontosan annyira fontos lesz nekünk, mint neked magadnak. Nem jobban, és nem kevésbé. Ha elindulsz, mi támogatunk. Ha elbotlasz, mi felsegítünk. De ha megállsz, mi nem fogunk noszogatni.

Egy biztos, olyan visszajelzést még soha nem kaptunk,

hogy de kár, hogy erről hallottam, miért is nem fogtam be a fülem.

Miért lenne ez más, mint az összes többi?

Válasz: Nem tudom. Nem ismerem az összes online üzletet. 

Csak erről van tapasztalatom, és tudom, hogy amit ígérek róla, azt be is tudom tartani. Nekem ennyi elég is. Mindent le lehet ellenőrizni kockázatmentesen, és az igazán értékes információkat tilos kiírni egy weboldalra. Azokat csak egy magán beszélgetés keretében mondhatom el. (Egyelőre még azt szabad.)

De ha nem akarsz változást az életedben, ha minden úgy van jól, ahogy most van, akkor kár volt idáig elolvasnod. Itt találod az aktuális TV-műsort.

Nem szívesen adom meg a nevem, és az email címem, mert sok visszaélésről hallottam már.

Válasz: Pontosan ismerjük, és betartjuk a GDPR rendeletet, ami szigorúan szabályozza a személyes adatok kezelését.

Ide kattintva (is) elolvashatod az Adatvédelmi nyilatkozatot, amit mielőtt megadod a keresztneved, és az email címed, majd el is kell fogadnod. Én kizárólag csak információkat fogok küldeni néhány levélben. És elég, ha szólsz, hogy ez téged mégsem érdekel, már el is felejtettem az email címed örökre. 🙂 Csak annak segítek, aki kéri, mert szerintem ez így korrekt.

Judit megtalálta a megoldást!

Judit Kecskeméten él, két kisgyermek édesanyja. Még GYES alatt sokat tanakodott azon, hogy valami online vállalkozást kellene indítani, hogy ne csak eltöltse a kevés szabadidejét az interneten, hanem pénzt is keressen vele. Nagy félelme volt, hogy ha letelik a babaszünet, nem lesz annyi ideje a gyerekeire, amennyit szeretne. És egy ideig nem látta a kiutat. Aztán a férje hozta a megoldást. Megmutatta neki egy barátja honlapját, akivel nem rég találkozott.

Ez a honlap egy online vállalkozási formáról szólt. Juditnak rögtön megtetszett, de azért alaposan utánajárt, és mindent leellenőrzött, mielőtt belekezdett. Az eredeti elképzelése az volt, hogy mire letelik az otthoni gyermekgondozás ideje, keressen ezzel a vállalkozással annyit, amennyit a régi munkahelyén keresne, ha visszamenne oda dolgozni.

Biztosan kitalálod, hogy ez a terve sikerült is. Mára, – hat év elteltével -, már ott tart a vállalkozása, hogy nem csak neki nem kellett visszamennie a munkahelyére dolgozni, de a férje is felmondott és már ebből élnek. Csak a gyerekek iskolai elfoglaltsága korlátozza a család programjait, más már nem.

De ez nem csak neki sikerült

Andrea Spanyolországba ment férjhez, Juditot egy Facebook-os kismama csoportból ismerte. Judit neki is ajánlotta ezt az online vállalkozást, de Andi elhárította, hogy ő nem hiszi, hogy ez neki való lenne. Azt mondta, hogy ő “nem olyan”. Aztán eltelt két év, és Judit sikerei egyre nyilvánvalóbbak lettek. Ekkor Andrea kereste meg őt, hogy:

– Na, beszélj rá erre az üzletre!

– Dehogy beszéllek rá! Informállak, te meg majd eldöntöd. – mondta neki Judit.

Azóta Andrea is belekezdett, aztán beleszeretett ebbe, és még Judit eredményeit is túlszárnyalta. A vállalkozásának jelenleg kb. 8 000 fős ügyfélköre van. Ezt négy év munkájával sikerült elérnie.

Ma már mindketten annyi időt tölthetnek a gyerekeikkel, a családjukkal, amennyit akarnak, és amit a gyerekek igényelnek.

Mivel ez egy online vállalkozás, nagyon jól automatizálható, tehát egyre kevesebb személyes jelenlétet igényel.

De ez nem csak neki sikerült

Andrea Spanyolországba ment férjhez, Juditot egy Facebook-os kismama csoportból ismerte. Judit neki is ajánlotta ezt az online vállalkozást, de Andi elhárította, hogy ő nem hiszi, hogy ez neki való lenne. Azt mondta, hogy ő “nem olyan”. Aztán eltelt két év, és Judit sikerei egyre nyilvánvalóbbak lettek. Ekkor Andrea kereste meg őt, hogy:

– Na, beszélj rá erre az üzletre!

– Dehogy beszéllek rá! Informállak, te meg majd eldöntöd. – mondta neki Judit.

Azóta Andrea is belekezdett, aztán beleszeretett ebbe, és még Judit eredményeit is túlszárnyalta. A vállalkozásának jelenleg kb. 8 000 fős ügyfélköre van. Ezt négy év munkájával sikerült elérnie.

Ma már mindketten annyi időt tölthetnek a gyerekeikkel, a családjukkal, amennyit akarnak, és amit a gyerekek igényelnek.

Mivel ez egy online vállalkozás, nagyon jól automatizálható, tehát egyre kevesebb személyes jelenlétet igényel.

Az emberek legnagyobb tévedése, hogy azt hiszik, hogy van idejük.

/Dalai Láma/

Most rajtad a sor!

Az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása után, kérlek töltsd ki az űrlapot!

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Mit mondanak mások?

Olyan lehetőséget kerestem, amiben kifejezhetem önmagam, ami által tanulhatok, megismerhetek új dolgokat, és esetleg még anyagi bevételem is származik belőle.

Tímea

Tímea

Thessaloniki, Görögország

21 éve készségfejlesztéssel foglalkozom és lassan 15 éve a saját tréningcégem a Tréning Centrum Magyarország vezetőjeként járom az országot. Most sokan kérdezhetitek, hogy mi az oka a váltásnak? Nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdem ezt az üzletet is. Mert szabad akarok lenni én is, és mert ezt a céget, és ezt a termékcsaládot olyannak találom, amihez örömmel adom a nevem.

Tamás

Tamás

Budapest, Magyarország

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Laura és Norbert

Laura és Norbert

Budapest, Magyarország

Szeretem, hogy nincs kötöttség, a saját tempómban haladok, kényelmesen, otthonról dolgozhatok, és óriási a benne rejlő lehetőség..

Éva

Éva

Várpalota, Magyarország

Annyira jó, hogy kaptuk ezt a lehetőséget. Sokat szenvedtem korábban a munkahelyemen az irodában ülve egész nap és vágytam valami rugalmasabb időbeosztásban végezhető, értékes tevékenységre.

Ildikó

Ildikó

Budapest, Magyarország

Harminc évvel ezelőtt azt gondoltam hogy elérem rengeteg munkával hogy nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak és magamnak. Mára már kiderült hogy ez a hagyományos formában és keretek között lehetetlen. Akkor talált rám ez az üzlet amikor egészségileg és mentálisan is elég mélyen voltam... Most azt gondolom hogy ez életem legjobb döntései közé tartozik. Ez egy varázslatos üzlet ami megváltoztathatja a gondolkodásod és az egész életed.

Lajos

Lajos

Püspökladány, Magyarország

We are using Google Analytics

Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to Google Analytics.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás