Hogyan vészeld át a mostani vírusjárványt?

És hogyan élheti túl a vállalkozásod a következőt?

Szenzációhajhászsás helyett gondolkodjunk higgadtan, és logikusan!

Az egészség érdekelMutasd az üzletet

Európa mostani lakosai még életükben nem éltek át ilyen krízist!

Ez egyformán váratlanul érte a munkavállalókat, és a vállalkozásokat, a politikai vezetést, és az egészségügyi rendszert.

A hajónk megfeneklett.

És jelenleg senki nem tudja biztosan, hogy meddig fog ez még tartani. Csak az a biztos, hogy tovább, mint azt szeretnénk. Emberek százezrei veszítik el az állásukat, kisvállalkozások billegnek a szakadék szélén. A bevételek szinte a nullára zuhantak, de a kiadások megmaradtak a válság előtti szinten. Talán te is elveszítetted az állásodat, talán a te üzletedet is be kellett zárni hatóságilag. Talán te is aggódsz az idős szüleid, vagy nagyszüleid életéért, hisz ők minden szakértő szerint a rizikócsoportba tartoznak.

De tudod, mindig van megoldás, csak sokszor nem ott, ahol keressük. De ha téged valóban érdekel, hogyan óvhatod meg magadat, és a szeretteidet, esetleg a kisvállalkozásodat, akkor maradj velem, és olvass tovább!

Mit kapsz?

Egy hatékony megoldást, amelyik megvédhet téged, és a szeretteidet a vírustól, most és mindörökké. Jöjjön bármilyen mutáció, vagy alfaj. Ugyanakkor abban is segít, hogy soha többé ne kelljen átélned azt, hogy bezáratják veled a jól működő vállalkozásodat, vagy hogy elbocsájtanak az állásodból, mert a munkaadód cégét záratják be. Lehet, hogy ez nem segít a mostani anyagi helyzeteden, de ha már újra elölről kell mindent kezdened, legalább egy biztos üzletet kezdesz el.

Különösen nehéz időkben van szükség jó döntésekre a túlélés érdekében.

Mit nem kapsz?

Nem fogok tudni instant megoldást adni. Egyetlen pirulát, vagy injekciót, amitől minden egy csapásra jó lesz. Nem adhatok vissza nem térítendő támogatást neked, vagy a kisvállalkozásodnak. Nem tudlak megmenteni a korábban hozott döntéseid következményeitől.

Nehéz időkben különösen jó döntésekre van szükség a túlélés érdekében.

Ez akkor szól neked,

 • ha elhiszed, hogy segíteni akarok, és tudok is.
 • Ha tényleg meg akarod menteni a szeretteidet a járványtól.
 • Ha hajlandó vagy nyitott szemmel megvizsgálni minden javaslatot.
 • Ha nem vagy rest cselekedni!

Annak, amit ajánlok, nagyon rossz híre van, ezt pontosan tudom. Vannak, akik képtelenek levetkőzni az előítéleteiket. Minket nem riasztott el mások véleménye, inkább megvizsgáltuk ezt saját magunk, és nagyon jó, hogy ezt tettük.

Kérlek ne olvasd el,

 • ha azt hiszed, hogy a krízist kihasználva rád akarok sózni valami vacakot.
 • Ha úgy érzed, hogy mindenről tudsz már mindent.

 • Ha arra vársz, hogy mások oldják meg a te problémádat.

 • Ha körömszakadtáig ragaszkodsz az előítéleteidhez.

Ha ebbe a csoportba tartozol, zárd be az oldalt, és menj vissza facebook-ozni. Nem tudunk neked segíteni, és nem szeretnénk veled együtt dolgozni. Nem kérjük az elérhetőségeidet sem, mert tényleg nem akarunk elérni.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Mennyire terheled az immunrendszered nap mint nap?

Gondolom, te sem használsz levegőszűrőt, mielőtt a jó kis szmogos levegőt belélegzed. Bizonyára te is vásárolsz félkész élelmiszereket, zöldséget, gyümölcsöt. A legtöbb ember tisztában van az élelmiszeripar titkos machinációival, hogy hogyan teszik ízletessé, és kívánatossá az olcsó, rossz minőségű élelmiszereket. Talán azt a mondást is hallottad már, hogy a jó párizsi csak egy jó daráló kérdése. A különböző aromákban, amelyek ízletessé teszik az ételeinket, olyan összetevőket használnak, amelyeket még az ételallergiás betegeket kezelő orvosoknak sem árulnak el. A zöldségeink, és gyümölcseink fajdiverzitása egyre romlik. Minden egyforma alakú, és színű, és egyre jobban ki van téve a betegségeknek. Emiatt sok permetszert kell használniuk a termelőknek.

Te is szoktál akciósan vásárolni a bevásárló központok élelmiszer osztályain? Ugye nem te dagasztod, és sütöd otthon a kenyeret? Szedsz tartósan, vagy alkalomszerűen gyógyszereket, amelyeknek bőven vannak mellékhatásaik? Bár talán még nem látszik, de az immunrendszered csúcsra van járatva! Képzeld el, hogy mit dolgozik, hogy ellensúlyozza a sok apró gyulladást az emésztőrendszeredben, és az érhálózatodban. Küzd a kórokozókkal, a bekerülő nehézfémekkel, rákkeltő anyagokkal. Szegény próbál minden hibát helyrehozni.

Ez van a mérleg egyik serpenyőjében. És mi van a másikban?

Fogyasztasz bármilyen immunerősítő hatású készítményt? Támogatod valamivel az immunrendszeredet? Multivitamin pezsgőtablettával? Vagy C vitaminnal? Ugye nem mondod komolyan... Csúzlival nem lehet elefántot lőni. Néhány homokzsákkal nem lehet az árvizet megállítani, ahhoz sokkal több kell. Sokan csak a nyári szabadságra, meg egy új kütyüre költenek, az egészségüket öröktől valónak, és örökké tartónak gondolják. De ők nagyot fognak csalódni.

 

Mikor lesz vége a járványveszélynek?

Ez nagyon egyszerű! A szakértők szerint akkor oldhatják fel a korlátozásokat, ha a társadalom eléri az úgy nevezett “nyáj védettséget”. Amikor sokkal több ember lesz védett a vírus ellen, mint amennyi még nem.

Mikor leszel védett a vírussal szemben?

 1. Ha elkapod, és az immunrendszered legyőzi.
 2. Ha kapsz ellene védőoltást.

Védőoltás jelenleg nem létezik ellene, és a szakértők szerint az év vége előtt nem is várható. De ha lenne is vakcina, miközben tombol a járvány, nem lehet ellene oltani. Mindig csak előtte. Vagyis csak a következő járvány előtt.

De van még egy kis baj. A vírusok gyorsan mutálódnak. Nézd meg a képet! A különböző színek a COVID 19 különböző mutációit mutatják. 2020 márciusában már nem pontosan ugyanaz a vírus fertőz Európában, mint amelyik 2019 decemberében Wuhanban. És júniusban már nem az fog fertőzni, ami áprilisban. (Forrás: GISAID )

Akkor pontosan melyik verzió ellen is fognak majd védőoltást kifejleszteni?

Mikor lesz vége a járványveszélynek?

Ez nagyon egyszerű! A szakértők szerint akkor oldhatják fel a korlátozásokat, ha a társadalom eléri az úgy nevezett “nyáj védettséget”. Amikor sokkal több ember lesz védett a vírus ellen, mint amennyi még nem.

Mikor leszel védett a vírussal szemben?

 1. Ha elkapod, és az immunrendszered legyőzi.
 2. Ha kapsz ellene védőoltást.

A védőoltást illetően megoszlanak a vélemények, sok szakember a történelem legnagyobb emberkisérletének tartja azt, ami most folyik. Ha te alig várod, hogy megkapd a vakcinát, akkor nem téged keresünk. 

De van még egy kis baj. A vírusok gyorsan mutálódnak. Nézd meg a képet! A különböző színek a COVID 19 különböző mutációit mutatják. 2020 márciusában már nem pontosan ugyanaz a vírus fertőz Európában, mint amelyik 2019 decemberében Wuhanban. És júniusban már nem az fog fertőzni, ami áprilisban. (Forrás: GISAID )

Akkor pontosan melyik verzió ellen is fognak majd védőoltást kifejleszteni?

Csak abban bízhatsz, hogy az immunrendszered elbír a fertőzéssel!

És mi pont ebben tudunk neked segíteni! Az alábbi gyógygombás készítmények már nem csak Ázsiában bizonyítottak a korábbi vírusjárványok kapcsán, (SARS, madárinfluenza, stb.) hanem már itthon is, a COVID 19 vírus ellen. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek egyrészt a vírus bejutását akadályozzák, másrészt a tüdő kapacitását, és a vér oxigénfelvevő képességét növelik, a gyulladásokat pedig csökkentik.

Ganoderma Lucidum (GL)

Legfontosabb hatóanyagai:

Poliszaharidok, amelyek immunmoduláns hatásúak. Aktíválják a falósejteket, amelyek a kórokozókat elpusztítják. 

Szerves germánium tartalma magasan a legnagyobb a gyógynövények között. A szerves germánium rákapcsolódik a vörösvértestekre, ezzel fokozza azok oxigénfelvevő képességét. Segíti az oxigén átjutását a sejtfalon, és fokozza az interferon termelést, amely az immunrendszert erősíti. 

Ár, és adagolás

Javasolt adagolás napi 3 kapszula minimálisan. 

GL 90 kapszula fogyasztói ára: 15 910 Ft

Törzsvásárlói ára: 12 430 Ft

Cordyceps Sinensis (hernyógomba)

Legfontosabb hatóanyagai:

Vízoldható poliszaharidok, amelyek immunmoduláns hatásúak. esszenciális aminósavak, telített, és telítetlen zsírsavak, vitaminok.

Regenerálja a májsejteket, javítja a máj méregtelenítő funkcióit. Fájdalomcsillapító, oldja a stresszt. A leghatékonyabb adaptogén immunmodulátor. Fokozza az ölősejtek tevékenységét, növeli a számukat, így a vírus, és baktériumölő hatása igen erős.

Fokozza a szervezet oxigénellátását, oldja a hörgők görcseit, megtisztítja a légutakat, könnyíti a légzést. 

Fokozza a mellékvesekéreg kortikoszteroid termelését, ezzel gyulladáscsökkentő hatást vált ki.

Ár, és adagolás

Javasolt adagolás napi 2 kapszula minimálisan.

Cordyceps 60 kapszula fogyasztói ára: 19 455 Ft

Törzsvásárlói ára: 15 200 Ft

Spirulina alga

Legfontosabb hatóanyagai:

Fehérjék (60-80%), poliszaharidok, esszeciális aminósavak. Kivezeti a szervezetből a nehézfémeket, könnyen emészthető vasforrás, ezáltal fokozza a vörösvértest számot. 

A WHO szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármely ismert élelmiszernél, vagy orvosi készítménynél. Kiválóan segíti az éppen egy vírusfertőzéssel küzdő szervezetet.

Ár, és adagolás

Javasolt adagolás napi 4 tabletta minimálisan.

Spirulina 120 tablettaa fogyasztói ára: 6 795 Ft

Törzsvásárlói ára: 5 310 Ft

Miért nem hallottál még ezekről soha?

Nem tehetsz róla! Ezeket az információkat nem lehet véletlenül meghallani. Nem hangos tőle a mainstream media, nem ez folyik a vízcsapból is. De ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezek az információk nem igazak. Az a kérdés, hogy kinek az érdeke, ezeknek a tapasztalatoknak az elhallgatása. Kinek jó az, ha a világ egy védőoltásra vár, amit aztán jó pénzen el lehet adni sok embernek? És kinek jó az, ha neked erős az immunrendszered, és megoldod saját “hatáskörben” az egészséged megőrzését? 

Megér neked ennyit a szeretteid egészsége?

Ebből a három készítményből az egy főre eső havi adag fogyasztói áron 42160 Ft, ha pedig beregisztrálsz ingyenesen, és bármiféle kötelezettség nélkül, (erre a szavamat adom) akkor csupán 32940 Ft.

Nem hagyunk a sorsodra! Ez az egész nem arról szól, hogy ki akarjuk használni a vírusjárvány miatti félelmet, eladunk neked valamit, ami akár még használhat is, és azzal a sorsodra hagyunk. Nem! Továbbra is segítünk neked, tanácsot adunk, ha szükséges, és tartjuk veled a kapcsolatot. Ezért kérjük, hogy ha szeretnéd az immunrendszeredet megtámogatni ezekkel a kíváló készítményekkel, akkor hagyj üzenetet! Fogadd el a segítséget!

 

Nos, miután az egészségedről gondoskodtunk, segítsünk rajtad! A vállalkozásodon, vagy ha nem vagy vállalkozó, akkor segítsünk neked abban, hogy magadon segíthess! Azon keresztül, hogy másoknak segítesz. Ez a legszebb dolog a világon, amikor mások segítésével segítünk magunkon is.

Mi ebben az üzlet neked?

Hogyan mentheted meg a következő vállalkozásod?

A te vállalkozásod is az fennmaradásért küzd?

Benne vagyok néhány vállalkozói csoportban a közösségi médiában. Olvasom a kétségbeesett hozzászólásokat, az elkesedett bejegyzéseket. Sok kisvállalkozó számára nem lesz menekvés, tönkre fog menni a cége. Valószínűleg elölről kell kezdeniük az egészet. 

Én azoknak tudok segíteni, akik a döntéseiket – különösen az üzleti döntéseiket – tényekre, és számításokra alapozzák. Szeretném az ilyen nyitott gondolkodású embereknek megmutatni azt, ahogy az én vállalkozásom működik. Ha te is kíváncsi vagy arra, hogyan lehetséges az, hogy egy kisvállalkozás nemcsak túlél, és elvegetál egy krízishelyzetben, de akkor szárnyal igazán. 

Ez a vállalkozás krízishelyzetben szárnyal igazán!

Nem dicsekedni akarok, sőt. Szeretném megmutatni neked is ezt az üzletet. Network marketinggel foglalkozunk, a többség által félreértett, és nem kedvelt MLM-mel. Független szervezetek által igazoltan, a világ legjobb ganoderma termékeit forgalmazzuk. Azokat, amelyeket fentebb ajánlottam neked immunerősítésre. Az üzletet 80 %-ban online csináljuk – home office-ból. Már ezért sem hozott a világon semmilyen változást az elrendelt kijárási korlátozás. A termékek hatóanyagai bizonyítottan segítenek a vírusok leküzdésében, tehát ha valamikor, akkor most van kereslet irántuk. A webáruházból megrendelhetők, és amíg a posta jár, addig a vásárlóink meg is kapják őket.

2020 március 1-től volt egy előre bejelentett 5-8%-os áremelés, a forint árfolyam zuhanása miatt, ezért a februári forgalmunk rekordot döntött. És a márciusi forgalom? 1,5%-kal volt alacsonyabb! Csupán 1,5%-kal. A vásárlóink, akik jól ismerik a termékeinket, tudják, hogy bízhatnak bennük, ha baj van.

Ki vagyok, és miért higgy nekem?

Nem fogok hazudni neked!

Mint minden üzletnek, ennek is vannak előnyei, és hátrányai. Mindkettőt megmutatom, nem árulok zsákbamacskát. Tudom, hogy bizalom nélkül nincs üzlet.

Előnyök

 • nem a te gondod a gyártás, a minőségellenőrzés, és a termékfejlesztés
 • nincs szükség befektetésre, semmit nem kell kockáztatnod
 • nincs bérleti díj, raktárkészlet, bérköltség stb…
 • a legnépszerűbb termék (ganodermás kávé) élvezeti cikk, a felnőtt lakosság 85%-a fogyasztja 
 • piacvezető cég, kiváló minőségű termékekkel
 • hűséges törzsvásárlók
 • nem a te gondod a megrendelt termékek csomagolása, kiszállítása
 • kapsz egy tapasztalt tanácsadót, aki mindenben segíteni fog neked, teljesen ingyen (én)

Hátrányok

 • nem a te kezedben van a gyártás, a minőségellenőrzés, és az ár
 • nem te határozod meg a marketinget, nem tudsz akciózni stb…
 • nem te szabod meg a termékkört

Kétségeid vannak?

Megértem. Biztosan ismersz valakit, aki ismer valakit, aki már ráfázott valamilyen MLM üzletre. Lehet, hogy én sem vagyok elég hiteles neked abban, hogy ez tényleg egy jó, és stabil üzlet. De had mutassak be neked egy hiteles üzletembert! Ő Kócsó László, aki Európába hozta ezeket a termékeket. Valamikor azt gondolta, hogy soha nem akar network marketinggel foglalkozni, aztán ő lett a világ leggyorsabb koronás követe az anyacégnél. Nézd meg vele ezt a pár perces videót!

A DXN, és a válságok

Az anyacég a DXN 1993-ban, egy válság idején alapult Malajziában. 1990 és 2000 között épp egy gazdasági összeomlás zajlott Dél-Ázsiában. 1997-ben zavargások törtek ki Indonéziában, a gazdasági nehézségek miatt. Nagyon sok MLM cég kivonult az országból, a DXN ezrével léptette be az új tagokat – és megszilárdította a helyzetét a térségben. 2008-ban, a legutóbbi gazdasági válság alatt indult a piac Európában. És most újra itt a válság. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a termékeink elképesztően jók, és piacképesek. Ezt a minőséget még ezen az áron sem kapod meg sehol, pláne olcsóbban nem.

Az emberek legnagyobb tévedése, hogy azt hiszik, hogy van idejük.

/Dalai Láma/

Nem, nincs időnk! Nincs mire várni, soha nem lesz tökéletes időpont arra, hogy belekezdj valami újba. Rengeteg embert ismerek, akik állandóan csak készülnek a “nagy dobásra”. Ezt az üzletet kockázat nélkül elkezdheted, azonnal. Kívánom, hogy jól dönts!

Hagyj üzentet most!

Most rajtad a sor!

Az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása után, kérlek töltsd ki az űrlapot! Minden üzenetre válaszolunk, kérlek ellenőrizd a spam mappádat is!

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Mit mondanak mások?

Olyan lehetőséget kerestem, amiben kifejezhetem önmagam, ami által tanulhatok, megismerhetek új dolgokat, és esetleg még anyagi bevételem is származik belőle.

Tímea

Tímea

Thessaloniki, Görögország

21 éve készségfejlesztéssel foglalkozom és lassan 15 éve a saját tréningcégem a Tréning Centrum Magyarország vezetőjeként járom az országot. Most sokan kérdezhetitek, hogy mi az oka a váltásnak? Nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdem ezt az üzletet is. Mert szabad akarok lenni én is, és mert ezt a céget, és ezt a termékcsaládot olyannak találom, amihez örömmel adom a nevem.

Tamás

Tamás

Budapest, Magyarország

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Laura és Norbert

Laura és Norbert

Budapest, Magyarország

Szeretem, hogy nincs kötöttség, a saját tempómban haladok, kényelmesen, otthonról dolgozhatok, és óriási a benne rejlő lehetőség..

Éva

Éva

Várpalota, Magyarország

Annyira jó, hogy kaptuk ezt a lehetőséget. Sokat szenvedtem korábban a munkahelyemen az irodában ülve egész nap és vágytam valami rugalmasabb időbeosztásban végezhető, értékes tevékenységre.

Ildikó

Ildikó

Budapest, Magyarország

Harminc évvel ezelőtt azt gondoltam hogy elérem rengeteg munkával hogy nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak és magamnak. Mára már kiderült hogy ez a hagyományos formában és keretek között lehetetlen. Akkor talált rám ez az üzlet amikor egészségileg és mentálisan is elég mélyen voltam... Most azt gondolom hogy ez életem legjobb döntései közé tartozik. Ez egy varázslatos üzlet ami megváltoztathatja a gondolkodásod és az egész életed.

Lajos

Lajos

Püspökladány, Magyarország

We are using Google Analytics

Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to Google Analytics.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás