Pedig a táplálék kiegészítők állítólag fölöslegesek…

Meglepően jó tapasztalatok

a DXN termékeivel

Meglepően jó tapasztalatok

a DXN termékeivel

Az osztrák Egészségügyi Minisztérium honlapján azt írják, hogy a táplálék kiegészítők fogyasztása szükségtelen, talán csak a rizikócsoportokba tartozó személyek esetében van létjogosultsága. Vagyis, ha valaki már veszélyben van, akkor segítenek, ha még nem, akkor meg nincs rájuk szükség? Ez számomra önellentmondás.

Ezeken az oldalakon olyan videókat gyűjtöttünk össze, nem kis kockázatot vállalva ezzel, amelyekben hétköznapi emberek mesélik el a saját tapasztalataikat a különböző DXN termékekkel. A hivatalos jogszabályok értelmében senki nem tulajdoníthat gyógyító hatást táplálék kiegészítőknek, nem sugallhatja ezek hasznosságát.

De azt bizonyosan állítjuk, hogy nem okoznak kárt a szervezetbenEzek csupán tápanyagok. Tehát bárki nyugodtan kipróbálhatja, és saját tapasztalatot szerezhet velük. Úgyis csak az számít, hogy te mit tapasztalsz velük kapcsolatban.

Milyen tapasztalatok vannak adaganatos betegségekkel kapcsolatban?

A követzekő videóból megtudhatod, hogy milyen tapasztalatokat szereztünk a daganatos betegségekkel kapcsolatban. Ennél sokkal többen számoltak be hasonló tapasztalatokról, csak túl szégyenlősek, hogy ezt kamera előtt is elmodják. 🙂

Bizonyára okkal iratkoztál fel a hírlevelekre.

Megoldást keresel egy vagy több panaszra. Én azt gondolom, hogy három út áll előtted.

Kényelmes, de csapdás út

Nem teszel semmit, várod a csodát. A háziorvosod előbb-utóbb gyógyszereket fog felírni neked, az egyiket a tünetek kezelésére, a többieket az előzők mellékhatásaira. Egy milimétert sem kell kimozdulnod a komfortzónádból – eleinte. Később aztán már nem ehetsz ezt-azt, és már a gyógyszerek sem fogják tudni kordában tartani a tüneteket, még az összes káros hatásuk ellenére sem. Amíg el nem jön az a pont, amikor már csak egy vegetáló gyógyszerfogyasztó leszel.

A legtöbb ember ezen az úton jár, mert eleinte kényelmes, és olcsó.

Olcsó, de fáradtságos út

Gyökeresen megváltoztatod az életmódodat. Főleg zöldséget, lehetőleg zöld színűt eszel, kevés húst, még kevesebb szénhidrátot. Sokat mozogsz, lehetőleg naponta kocogsz néhány kilométert. Ez a módszer csodákra képes, van olyan ismerősöm, aki 70-en túl maratonokat fut. A módszer igazából nem pénz kérdése, de a komfortzónádat annyira el kell hagynod, hogy szinte már csak távcsővel fogod látni.

Ezt kevesen választják, mert bár nem drága, de mi emberek elég kényelmesek vagyunk. (Vagy mondjam azt, hogy lusták?)

Hatékony, de nem azonnali út

Elhiszed a hírlevelekben látható tapasztalatokat, és úgy döntesz, hogy kipróbálod a saját bőrödön a gyógygombák hatását. Ez egy kényelmes megoldás, mert bár mindenkinek érdemes lenne odafigyelnie a táplálékára, és a napi mozgásra, de végső soron ez nem feltétel. A gyógygombák segítenek mindig. Viszont a termékeket nem támogatja a TB, ezért valamennyit fizetni kell értük – az elején. Van rá mód, hogy mindenki csökkentse a saját termékadagja árát, de azért tenni kell valamit. Ebben viszont tudunk neked segíteni, és ezt a lehetőséget vétek nem számításba venni.

És itt van a bibi. Az átlagember mindent azonnal akar, fáradozásmentesen, és ingyen. Ezért terelik saját magukat az első útra.

Szívesen segítünk, ha elfogadod a segítséget.

Ha több információt szeretnél, ha szívesen meghallgatnád néhány orvos, szakgyógyszerész, ganoterapeuta, vagy biológus kutató előadását, van rá lehetőség. Sajnos ezek a felvételek nem nyilvánosak. Ha te kéred őket, akkor kérlek töltsd ki az űrlapot!

Teszel egy próbát te is?

A világ bármely pontján élsz is, ezekhez a termékekhez hozzá tudsz jutni. Ahol már van a cégnek irodája, ott gyorsabban, és olcsóbban, ahol még nincs, egy kicsit hosszabb úton jut majd el hozzád a megrendelt termék. Mivel technikailag nem lehet megoldani, hogy tudjuk, hogy a Föld melyik pontjára szeretnél terméket rendelni, ezért nem tudunk egy automatikus "egy kattintásos" rendelési lehetőséget biztosítani. Ezért töltsd ki kérlek a kapcsolatfelvételi űrlapot, és utána meg tudjuk mondani, hogy milyen lehetőségeid vannak.

 

Alapvetően vásárolhatsz regisztráció nélkül is terméket, de úgy 25%-kal többe kerül a rendelésed.

 

 

Hogyan járhatsz jobban?

  • Regisztrálhatsz teljesen ingyenesen is, törzsvásárlónak. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, - akár hiszed, akár nem - de kapsz vele 25% árengedményt. A regisztráció csak akkor érvényes, ha egy legalább 100 pontos rendelés is leadásra kerül. Ez terméktől függően 30-40 ezer forint között van. Később már nem kötelező ekkora mennyiséget, vagy egyáltalán bármit is rendelni. Tekintsd ezt az első vásárlást akár 3 havi adagnak is, hisz mi nem kínálunk instant, azonnal ható megoldásokat.
  • Ennél a fajta regisztrációnál népszerűbbek az úgy nevezett DSP csomagos regisztrációk. Ezek a cég legjobban fogyó termékeikből összeállított termékcsomagok, Tartalmazzák a belépési díjat, a postaköltséget, és az egész csomag árának a 110. a 130, vagy a 150%-át visszakapja belépő, levásárolható kedvezmény formájában. A kedvezmény mértéke attól függ, hogy melyik csomagot választod. (Vigyázat, ez a lehetőség, csak a regisztrációkor választható, később már hiába gondolod meg magad.) És természetesen ezzel a regisztrációval sincs semmilyen kötelezettség.

Figyelem!

DXN törzsvásárlóként nem kötelezted el magad semmire! Nincs havi, vagy éves vásárlási kötelezettség, és nem kötelező új vásárlók “beszervezése” sem. Ez a cég felnőttként kezeli a vásárlóit, és rájuk bízza, hogy mennyi terméket fogyasztanak, és azt is, hogy akarnak-e másokon is segíteni, vagy hogy szeretnék-e megkeresni a rávalót azzal, hogy tovább ajánlják őket másoknak.

Adatvédelmi nyilatkozat

A táplálékod legyen az orvosságod,

és az orvosságod a táplálékod legyen.

/Hippokratész/

Mit mondanak mások?

„2016. májusa óta fogyasztom a DXN ganodermás kávéit. Meglepő módon, körülbelül 1-2 hónap elteltével normalizálta a vérnyomásom, ami korábban magas volt és megszűnt a túlzott savtermelődésem is. Feltölt energiával és szebbé teszi a napomat. Nehéz megmondani, hogy a DXN jelenleg kapható 8 féle kávéi közül melyik a kedvencem, mert mind nagyon finom. A 3 in 1 Coffee, a CreamCoffee és a Black Coffee nálam a három legkedveltebb. Mindennap reggel iszom egyet, de előfordul, hogy napközben is. 50-60 fokos vízben oldom fel. Ritkán teszek rá tejszínhabot és megszórom fahéjjal. Bátran merem ajánlani!”

Dormán György (44)

Dormán György (44)

Kecskemét

„2014.augusztusa óta fogyasztom a DXN 3in 1 kávéját. Ez a kedvencem, bár szívesen iszom a Zhi Mocha-t is. Sosem tudtam kávézni, mindig irigykedve néztem az embereket, akik azt a jó illatú gőzölgő italt kortyolgatták és közben vidáman beszélgettek. Mikor megéreztem a kávé illatát, összefutott a nyál a számban, de sajnos pár korty után erős szívdobogás, rossz közérzet tört rámés a pulzusom megemelkedett, így letettem róla, hogy ezt valaha is fogyasszam. Ám mikor megkóstoltam a DXN 3 in 1 kávét, azt tapasztaltam, hogy friss vagyok, jó a közérzetem, nem akar a szívem kiugrani a helyéről és sokkal fittebb vagyok.Nincs gyomorégésem és kevés alvás mellett is jól bírom a napot. Innentől kezdve napi 2-3 kávét is elfogyasztok, reggel már el sem tudom képzelni az ébredést nélküle. Forró vízzel öntöm fel a kedvenc csészémben egy kis édesítővel és 1 kávétejszínnel megbolondítva :). Örülök, hogy én is hódolhatok a kávézás szenvedélyének és nem mellesleg még az immunrendszerem is támogatom a benne lévő gyógygombának köszönhetően.”

Drinkálné Papp Mariann (35)

Drinkálné Papp Mariann (35)

Csenger

„29 éves koromig egyáltalán nem kávéztam, nem szerettem a hagyományos, főzött kávé ízét. 2 kicsi gyerek mellett azonban alig volt energiám, a kevés szabadidőm sem tudtam a fáradtság miatt jól kihasználni. Ekkor találtam rá a DXN kávéra, melynek íze azonnal megfogott és egyből sok energiát adott. Azóta is minden reggel iszom egy csészével, de késő estig érzem a hatását. Amit már az elején megtapasztaltam, hogy emésztést javító hatású, segített az ideális testsúlyom elérésében, majd megtartásában. Nagyon jól, és mélyen alszom, és reggel kipihenten ébredek. Korábban a Lingzhi Coffee 3 in 1 volt a kedvencem, de az utóbbi évben áttértem a Maca EU Caféra. Én csak forró vizet adok hozzá, és így tökéletes nekem.”

Faragóné Keserű Judit (36)

Faragóné Keserű Judit (36)

Kecskemét

„A kedvenc kávémmal való kapcsolatom kb. 7 évvel ezelőtt kezdődött. Reggel az akkori legkedvesebb, méretes bögrémből fogyasztottam el egy egész tasaknyit. Aznap is minden ugyanúgy zajlott, mint máskor: a kedvenc fotelemben ülve ittam meg ezt a kávét, miközben gyönyörködtem a kilátásban, hangolódtam a napi teendőkre. Mégis, valami örökre megváltozott. Este rádöbbentem, hogy egész nap eszembe sem jutott újabb adag kávét készíteni -miközben már évek óta kávéfüggő:) voltam (napi 4-6 bögre). Tisztában voltam azzal, hogy ha víz helyett is kávét iszom, azt előbb vagy utóbb megérzem. Nemcsak a dehidratáltság, hanem a cukor miatt is. Így nagyon örültem, hogy a DXN 3in1 kávéjával kiválthattam a másikat. Kezdetben napi 2-3 tasakkal is elfogyott. Ma már - miután helyreállt a szervezetem működése és már nem kívántam annyit sem kávéból, sem cukorból - előfordul, hogy 2 napra szétosztok egyet. Jól érzem magam a bőrömben, tartom a súlyom, semmilyen szinten tartó vagy javító gyógyszert nem szedek, az influenzát is csak hírből ismerem. Továbbra sem öregszem, csak az éveim száma növekszik. A minap sem hitték el, hogy mennyi az annyi, az általános vélemény szerint 10 évet letagadhatok. Kell ennél több egy nőnek? A titok a napi 2-3 kávéban is rejlik. Egy reggel, mindent megelőzve, a napot nyugodtan indítva. Egy 10 óra tájban, amivel az első intenzív pár órai munka után nyugtázzuk, ma is elértünk valamit. Aztán egy harmadik délután, valamikor 4-6 óra körül, amolyan napi lezárásként és az est megalapozásául. Mindig megadva a módját. Csak a forró víz, az instant DXN 3in1 kávé a kedvenc bögrémben. Meg én. Mert a legjobbat érdemlem. Van, hogy naponta többször is.”

Farkas Anikó (45)

Farkas Anikó (45)

Szada

„Két éve fogyasztom a DXN kávéit. Azelőtt a kávékat kizárólag az élénkítő hatásuk végett ittam és csak reggel, ma már az ízéért is, és délután is lecsúszik egy adag. A CreamCoffee a lehető legjobb választás volt indulásnak, lágy, selymes, krémes ízével kevés kávé veheti fel a versenyt. Egy finom, üdítő, de nyugtató kényeztetés a rohanós hétköznapokban. Egy kis édesítő és egy pici tej teszi tökéletessé az összhatást számomra. Tudom és érzem, hogy jó hatással van a gyomromban zajló folyamatokra, a fejfájásom mindig elmúlik általa, élénkít, feldob és amióta iszom, a vérnyomásom is rendben van. Csak később szerettem bele a Lingzhi fekete kávé aromás ízébe. Ma ezt akkor iszom, ha gyorsan van szükségem energiára, olyankor ütős tud lenni. Különlegesebb napokon Maca Vita kávét iszom, amely maca gyökér kivonatával még többet tud tenni az egészségem fenntartása érdekében. Ritkán, ha hozzájutok, Cordyceps-es kávét iszom. Sport előtt szoktam meginni belőle egy csészével, mert több erőt, energiát ad a sporttevékenységekhez. Én a kávét mindig forrón iszom, mert így teljesen másmilyen az íze, mint langyosan, és még a torkomban is érzem a leguruló nedű finom ízét.”

Fazekas Alexandra (36)

Fazekas Alexandra (36)

Budapest

"Én 2015 októberében találkoztam először a DXN-el, akkor kóstoltam életemben először "gombás" kávét. Azonnal beleszerettem. Megfogott az íze, az aromája, az illata. Majd rendszeres fogyasztója is lettem. A kedvencem : CreamCoffee.. Cukormentes, így bűntudat nélkül ihatom, bármikor. Általában napi 2 kávét iszom. Nem igazán szoktam hozzá rakni semmit, elvétve néha egy pici tejet szoktam hozzátenni. Ma már elképzelhetetlennek tartom, hogy ne a DXN-es kávét igyam, mert számtalan pozitív hatással van rám ez a kávé, köszönhetően a benne levő ganodermának. Egyáltalán nem ég a gyomrom, ha megiszom a kávémat (nem csinál "savat"), sokkal jobb a közérzetem, energikusabb vagyok. A mindennapjaim elengedhetetlen része lett! Egyszerűen imádom!! "

Filep Gabriella (30)

Filep Gabriella (30)

Kecskemét

„Középiskolai éveim idejére tehető az első hagyományos fekete „nedű" fogyasztása. A mai napig rabja vagyok, szeretem az ízét, feldob, szokásommá vált, ami mára 5-7 csésze kávé fogyasztását jelenti. Ezt ma már meg is tehetem mindenféle következmény nélkül. Tavaly tavasszal az egyik összejövetel alkalmával ismerkedtem meg és kóstolhattam meg a DXN cég ganodermás kávéit. Bevallom, azóta csak ezt a kávét tudom és akarom fogyasztani. Valamennyi íze selymes, csodálatos, egyszerűen fantasztikus. Bármennyit is fogyasztok belőle, az éjszakáimat minden gond nélkül átalszom, kipihenten ébredek, amire a hagyományos kávék fogyasztása során sohasem voltam képes. A DXN cég 8 féle kávéfajtájából valamennyit kipróbáltam. Számomra a legízletesebb a Lingzhi Coffee 3 in 1, illetve a Maca EU Café, melyeket tetszés szerint felváltva fogyasztok. Mivel a kávé fogyasztása számomra feltétlen reflexé vált, így a nap bármely szakában találok alkalmat arra, hogy kedvenceimet nyugodt körülmények között egyedül vagy társaságban elfogyaszthassam. Egy biztos: a reggeli ébredés után a napi jókedvemet a KÁVÉM szolgáltatja. A bögrémben elhelyezett ganodermás kávémhoz kb. 80°C-os vizet öntök, majd azt követően ízesítésként tejszínhabbal és fahéjjal bolondítom meg. Az elfogyasztásához elmaradhatatlan számomra minden reggel egy darab mákos bejgli, illetve a DXN cég étrend-kiegészítői. A napi 5 hagyományos kávénál már néha úgy éreztem, hogy a szívem a torkomban ver, majd kiugrik és ezt követően gyengeség fog el. Sorozatosan, ha munkám során valahol megkínáltak, elfogadtam a következő csésze kávét is. Nem tudtam ellenállni! Ez nagy hiba volt, sokszor megfogadtam: „soha többet nem iszom kávét!” Természetesen ezt nem tudtam betartani, így a rosszullétek is újra megjelentek. Eljött a következő nap és én ott folytattam, ahol előző nap abbahagytam: Ittam a kávét, ittam újra! Amióta azonban a DXN kávét fogyasztom, megszűntek a szívszorító, fullasztó érzések, a szívdobogások, a hasfájások, amelyet a hagyományos feketekávé okozott. Frissebbnek, energikusabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam és azóta kirobbanó formában vagyok. Ami számomra a legfontosabb: élvezhetem a kávéfogyasztás örömeit, minden mellékhatás nélkül!”

Jenei Vilmos András (53)

Jenei Vilmos András (53)

Kecskemét

„Hat éve épp a kávé miatt csatlakoztam a DXN-hez. No, nem inni akartam - sosem szerettem a kávét -, inkább jó üzletnek láttam. Természetesen, ha kínálsz egy terméket, azt ismerned kell, hogy tudj információkat adni róla, így kénytelen voltam megkóstolni. (Persze, kíváncsi is voltam... ) Azóta is minden nap a DXN 3in1 kávét iszom, de szeretem a Maca Vita kávét is; egyedi ízvilága különleges élmény. A hatása is különleges mindegyiknek;frissít, de nem feldob, jóízű, - keserű és savanykás érzet nélkül… Nem érzem szükségét, hogy nap közben is igyak, mert a reggeli kávé jó formába hoz, de olyan finom, hogy néha ebéd után elcsábulok, és desszertnek elkortyolgatok egy kis csészényit. A savasodás, reflux nekem is gondot okozna, de a DXN kávé mellett nincs ilyen panaszom, nem fáj, nem ég a gyomrom. Nekem is figyelnem kell a vérnyomásomra, de a ganodermás kávém kíméli azt is… Most nagy divat mindenféle jót a kávéba keverni;tejhabot, fűszereket… gondoltam, én is kipróbálom, de végül nem tettem - ez úgy jó, ahogy van!”

Kászonné Dobra Ágnes (58)

Kászonné Dobra Ágnes (58)

Pécs

„A DXN kávét rendszeresen 2017. január vége óta iszom. Azóta, amióta eldöntöttem, hogy úgy fogom kipróbálni a kávét, ahogy azt ajánlják. A régi kávémat félretettem, és csak ganodermás kávét fogyasztottam. Pozitív hatásait hamar megtapasztaltam, úgy mint pl. - nyugodtabb alvás (a késő délután elfogyasztott kávé ellenére is), - frissebb reggeli ébredés, - korábbi reggeli tejeskávé utáni gyomorproblémáim megszűntek - nőgyógyászati problémák eltűntek - Ide hozzátenném édesanyám tapasztalatát is, aki a reggeli vérnyomás csökkentőjét hagyta el a DXN kávé fogyasztásával - férjem "emésztési zavarai" is megszűnnek, ha a nem mindig a legjobb minőségben elkészített munkahelyi ebéd után érzi, hogy az a gyomrát megviselte, s utána megiszik egy ganodermás kávét - Valamint barátnőm gyomorbántalmai szűntek meg, már 1 kávé után! Kedvencem a cukormentes, CreamCoffee kávé, aminek tetejére, ha éppen úgy van kedvem, tejszínhabot nyomok. Naponta 2-3 alkalommal fogyasztok DXN kávét, egy felet reggel, egy felet ebéd után, és egy fél párommal, 6 óra körül. Észrevettem, hogy ha ez a délutáni kimarad valamilyen okból, nem lesz olyan nyugodt az éjszakai alvásom. Mindig vízforralóban készítem el a kávét, újabban nem bögrébe, hanem kis porcelán csészébe töltve. Valahogy sokkal jobban esik, ha az ember megadja a módját. :)”

Majerné Baranyai Marcsi (38)

Majerné Baranyai Marcsi (38)

Kecskemét

„2017 februárja óta fogyasztom, Lingzhi Coffee Black Coffee-t és mióta csak ezt fogyasztom mérséklődött a gyomorsav problémám, illetve sokkal fittebbnek érzem magam ami egy folyton nyüzsgő 2 éves mellett nem egy hátrány :). Eleinte úgy készítettem, hogy egy nagy bögre tejbe szórtam a fél tasaknyi kávémat és mellé két cukor, de ma már inkább melegvízbe teszem és csak kevesebb tejet teszek bele (meg a két cukrot) így jobban kijön a kávé remek íze. Nagyon szeretem, teljesen kiváltotta nálam a hagyományos kávét, reggelente iszom egy fél tasakkal, illetve húzósabb napjaimon délben megiszom a másik felét. Ezzel az adagolással nekem egész hónapra elég a 20 adagos kiszerelés. Nekem nagyon megéri, maximálisan elégedett vagyok vele. :)”

Mező Evelin (25)

Mező Evelin (25)

Gyermely

"Két éve fogyasztom a DXN Lingzhi 3 in 1 kávét, naponta 3 csészével. Adagolását úgy szeretem, hogy másfél deciliter vízbe teszek egy fél tasak kávét. Azért próbáltam ki, mert hallottam, hogy a ganoderma gyógygomba lúgosító hatása miatt jó a gyomorsav problémákra. Szerencsére nem is csalódtam, néhány nap után reflux panaszaim megszűntek. De tapasztaltam olyat is, amire egyáltalán nem számítottam! Évek óta fájt a bal térdem, már azon gondolkodtam, hogy megműttetem. Aztán kb. fél évvel, hogy elkezdtem a DXN kávét fogyasztani, varázslatos módon enyhült a fájdalmam, majd később térdpanaszaim teljesen megszűntek. Másfél éve újból rendben van a térdem! Köszönöm DXN!"

Petrányi Lajos

Petrányi Lajos

Kecskemét

„ProitynéKurali Edit vagyok. Mosonmagyaróváronon élek férjemmel és 3 gyermekünkkel. 2013 februárban ismerkedtem meg a DXN termékeivel. Először a kávét kóstoltuk meg. Személyes kedvencem a CreamCoffee, szeretem a kávé karakteres ízét és a kávékrémpor lágy, selymességét. Reggel egy bögre CreamCoffee-val indítom a napot, (e nélkül el sem tudnám képzelni) munka után, amikor együtt leülünk a családdal megbeszélni, hogy kivel mi történt aznap, mindenkinek elkészítem a kedvencét. (Józsi Maca Vita kávét, Józsika Cocozhit, Lilla White CoffeeZhinot, Kinga pedig a Zhi Mochat szereti  ) Ha sok dolgom van, még este is iszom egy csészével, tudom, hogy az elalvással nem lesz gondom, hiszen mióta fogyasztom, sokkal jobban alszom és pihenten ébredek. Szeretem, hogy feltölt energiával és nem bántja a gyomromat! Az életünk része lett és a többi terméket is szívesen fogyasszuk. Így járulunk hozzá naponta a családunk egészségének megőrzéséről. Én így készítem el: 2 dl vizet melegítek, de nem forralok, majd 1 tasak CreamCoffeet pohárba teszek és ráöntöm a vizet. A gyerekek forró csokijához, kakaójához tejet használok.”

Proityné Kurali Edit

Proityné Kurali Edit

Mosonmagyaróvár

„2014 februárjában kóstoltam meg először a DXN kávét. Először nagyon szkeptikusan fogadtam, hogy por kávé és nem főzős, de adtam neki egy esélyt. Megkóstoltam: meglepetésemre finom volt, ízlett, megszerettem. Nagy kedvencem a CreamCoffee. Kipróbáltam már az összes fajtát, de mindig visszatérek a CreamCoffee-ra. Minden reggel ezzel indítom a napom, első dolgom, hogy elkészítsem. Felhabosított laktózmentes- vagy növényi tejjel készítem, cukor nélkül. Ugyanis ezt a kávét még cukor nélkül is meg lehet inni. Kétszer-háromszor iszom naponta. Amióta ezt iszom, energikus, friss vagyok a nap végére is, ami két gyermekem mellett elengedhetetlen.”

Rőder Mónika (42)

Rőder Mónika (42)

Budapest

„Több mint 1 éve isszuk családommal a kávét. Nekem elsőre is nagyon ízlett. Amióta fogyasztjuk, egyáltalán nem vagyunk fáradtak. Sőt, én évek óta szenvedtem a nyakfájástól, azóta tejesen megszűnt. Sokkal ellenállóbbak vagyunk a betegségekkel szemben. Ha mégis elkapunk valamit, sokkal rövidebb a felépülés idő. Tökéletes a vérnyomásunk, nem ég a gyomrunk és az pollenallergia is megszűnt. Férjem az erős feketére (Black Coffee) esküszik, egy cukorral. Én már nem vagyok ennyire merész. Mindegyiket nagyon szeretem, de csak tejjel és 2 cukorral. Kedvencem a White Coffee, imádom. Általában reggel és ebéd után fogyasztjuk el a kávénkat, de megesik, hogy este is megkívánjuk. Nem okoz álmatlanságot, de ébren tart addig, amíg én akarom. Nagyon jót lehet tőle aludni, és ami még fontos, nem dobogtatja meg a szívünket. Alig vagyunk 30 felett, így még szerencsére nem szedtünk gyógyszert. Úgy gondoljuk, sokkal kifizetődőbb betegségeket megelőzni, gondoskodni szervezetünkről, mint azt gyógyszerekkel meggyógyítani.”

Sorger Brigitta (31)

Sorger Brigitta (31)

Kecskemét

„Három éve kóstoltam meg a első alkalommal a DXN ganodermás kávéját. Nem gondoltam volna, hogy az addig fogyasztott minőségi kávémat félre teszem, és ezt a gombával dúsított egészséges kávét fogom inni. De így történt, és azóta minden nap reggel, és délután megiszom a gyógykávémat. Úgy szeretem, amikor a kávékrémport a forró vízbe öntve és elkeverve, finom, habos, ínycsiklandó ital lesz belőle. Hmmm, ez nagyon csábító, még így 60 felett is! 🙂 Már majdnem valamennyi kávéfajtát kipróbáltam, mindegyik nagyon ízletes, de nekem selymesen lágy íze miatt a Lingzhi Coffee 3 in 1 kávé lett a kedvencem. A napi két kávém engem teljesen felüdít, aktívan tart. Külön pozitívuma, hogy nem ég a gyomrom sem tőle, a vérnyomásomat nem emeli fel, és így a közérzetem egész nap nagyon jó, kellemesen érzem magam.”

Tántomné Bors Anikó (60)

Tántomné Bors Anikó (60)

Bakonyszombathely

"Két éve kezdtem inni a DXN kávéit. Azóta sokkal energetikusabb vagyok, kevesebb kávét iszok (már csak 2 csészével reggel és délben), és ami a legfontosabb számomra, hogy nem ég a gyomrom, hiába iszom éhgyomorra a kávét. A gyomorégésem már a váltás után, pár napon belül megszűnt. A kedvencem a kínálatból a Lingzhi Coffee 3in1, valamint, ha extra energiára van szükségem a nap folyamán, akkor a Maca Vita Café-t szoktam inni. A kávékat meleg vízzel készítem el. Itthon a 3in1-hoz szoktam még egy fél kiskanál cukrot rakni még, valamint egy kis tejet. Ha útközben vagyok, akkor az„extrák” nélkül élvezem a kávét."

Tőkésné Horváth Edina (36)

Tőkésné Horváth Edina (36)

Ózd

We are using Google Analytics

Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to Google Analytics.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás