Kozmetikusok, fodrászok, műköröm építők figyelem!

Tudod, hogyan sokszorozhatod meg az üzleted bevételét, különösebb erőfeszítés nélkül?

Érdekelne egy egyszerű fogás, ami vendégeddé teszi azt is, aki egyébként soha nem lenne az?

Mit szólnál egy kipróbált módszerhez, ami máshol már fényesen bevált?

És tudod, mi a legjobb az egészben?

Hogy az egész nem is jár többlet munkával!

 

Ugye munka közben te is szoktál beszélgetni a vendégekkel?

De nem mindegy, hogy miről.

Egy fodrászat, vagy egy kozmetikai, vagy műköröm szalon tipikusan olyan helyek, ahová nem csak azért megyünk, mert szépülni vágyunk. A várakozás, és kezelés közben szeretünk beszélgetni!

A jó hangulat megteremtése, nem csak szuper érzés, de üzleti érdeked is. Mert ha a vendéged kellemes érzésekkel távozik, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy szívesen jön hozzád legközelebb is, törzsvendéged lesz .

Miről szeretnek beszélgetni a vendégeid? Millió dologról, ami őket foglalkoztatja. Vagy azért mert örömöt okoz nekik, vagy azért, mert problémát. Ahány vendég, annyi féle, de egy biztos: az jólesik neki, ha arról érdeklődsz, hogy van, hogy érzi magát, ugye? Az egészsége, vagy a családtagjai jólléte mindenkinek fontos, ezért természetes és hálás beszédtéma lehet.

Sőt ezután valami más, több is a számodra! Egy plusz láb, bevételi lehetőség.

Ugye te is hallottál már a törzsvendégeid kisebb-nagyobb testi panaszairól? Tudod, hogy kinek hol fáj. Elmondják, ha ég a gyomruk, nehezen alszanak, vagy a családjukból valakinek magas a cukra, allergiás, vagy fájnak az ízületei. Képzeld el, hogy az egyik vendéged apukájának magas a vérnyomása, és bár eltiltották a kávézástól, ő mégsem képes ezt megállni. Szerinted mennyire örülne annak, ha tőled hallana egy olyan kávéról, ami nem hogy nem emeli meg a vérnyomását, sőt be is állítja a normális szintre? Te lennél a jótevője, és még szívesebben járna hozzád. És a papa is az ügyfeleddé válna a kávé révén. (Ami egyébként elég elképzelhetetlen, mert ő soha nem menne hozzád festetni/sminket csináltatni/körmöt lakkozni. ;)) És képzeld el, hogy a papa boldogan meséli el a horgásztanyán, vagy a nyugdíjas bulin a többi öregúrnak, hogy milyen különleges kávét iszik, és, hogy az mennyire jót tesz neki. Ezen keresztül olyan fogyasztóid is lehetnek, akiket egyáltalán nem ismersz, és egyébként teljesen esélytelen lenne, hogy valaha is pénzt hagyjanak nálad.

Tehát nem nő az üzletbe bejáró vendégeid száma és a munkád, – legalábbis ami a fodrászatot/kozmetikát/körmös szalont illeti – mégis nő a fizető vásárlóid száma és vele együtt bevételed! És még jót is teszel a fogyasztóiddal.

Németországban, és Ausztriában már több fodrász, kozmetikus, és természetgyógyász tudott a vendégköréből még egy fogyasztói hálózatot is összerakni. És semmi különöset nem tettek, csak amikor észrevettek egy problémát, ajánlottak rá egy megoldást. Ez ennyire egyszerű.

 

Használd ki az ügyfélkörödben rejlő potenciált!

Németországban, és Ausztriában már bevált.

 
Egy jobb helyen még az is hozzátartozik a szolgáltatáshoz, hogy meghívják a vendéget egy kávéra, teára is. Ez a kedves gesztus még jobban  növeli a komfortérzetet, az elégedettséget.

A nagy ötlet az, ha ezután egy bizonyos kávéra hívod meg a vendégeidet. Egy olyan kávéra, ami egészen különleges dolgokra képes. Még azt is a vendégeddé teszi, aki soha nem menne be a boltodba, és nem is a városodban él. Sőt, nem is kell a csészékkel csörömpölnöd, ha nem akarsz. Az is elég, ha a vendéged tőled hallanak róla és otthon fogyasztják. 

Hallottál már a ganodermás kávéról? Tudod, hogy a ganoderma, magyarul pecsétviaszgomba milyen hihetetlen jó hatással van az egészségünkre? Vannak olyan gyógygombás termékekkel foglalkozó cégek, akik beépítik a termékeik árába a Gazdasági és Versenyhivatal bődületes büntetéseit, és ezen az áron elmondják azt, amit tilos elmondani.  Nevezetesen, hogy a pecsétviaszgomba mi mindenre jó. És vannak cégek, mint a malajziai DXN, aki bár bizonyítottan a világ legjobb minőségű pecsétviaszgombáját termeszti, semmi olyat nem tesznek, ami tilos. Ezért a termékeik is sokkal olcsóbbak.

 

„Az ázsiai minőség nem valami jó hírű. Nem szeretnék valami vacakot ajánlgatni másoknak.”

Megértjük az aggályaidat, de ezzel más a helyzet! A minőség igazolására létezik megoldás. Mégpedig cég független minőségi igazolások formájában. Kérlek, nézd meg ezt a videót, és megérted, hogy miért csak a DXN termékeit éri igazán megvenni.

Miért higgy nekem?

Mit kell tenned ahhoz, hogy neked is fizessenek a „szájpropagandáért”?

Legyél a DXN cég partnere! Első lépésként töltsd ki a lap alján lévő regisztrációs lapot online! Most megteheted úgy, hogy a teljes bekerülési költség 110, 130, sőt akár 150%-át is visszaadják neked levásárolható kedvezmény formájában. Lépj be valamelyik DSP csomaggal!

Tudom, hogy most mi jár a fejedben! 🙂

„Annyi hasonlót hallottam már!”  Talán száz ilyen lehetőséggel megkerestek már, de egyik sem hozott lázba. Vagy lehet, hogy már csináltál hasonlót, de nem hozta a megígért jövedelmet.

De az is igaz, hogy semmi nem olyan könnyű, és nem olyan nehéz, mint amilyennek az első pillanatban tűnik. Először is azt kell megnézni, hogy az ajánlattevő tisztességes-e. Nekünk utánunk nézhetsz az interneten. Mivel mi főleg online dolgozunk, nagyon sok online megjelenésünk van. Videók, cikkek, weboldalak. Ha beírod a nevünket a Google-ba, megtalálsz. Mivel a becsületet fontosabbnak tartjuk a pénznél, nagyon vigyázunk arra, hogy tisztességesek maradjunk. Nincs nehéz dolgunk, mert ez tényleg egy fair üzlet.

Utánanézhetsz a cégnek is. A DXN a világ legnagyobb ganoderma termesztője, és 25 éve van a piacon. A bevétele alapján a 24. legnagyobb network marketing cég a Földön. Ha valami nem lenne vele rendben, ennyi idő alatt már kiderült volna. De keress rá nyugodtan, hogy találsz-e róla valami gyanúsat.

A terméket csak úgy tudod tesztelni, ha elkezded fogyasztani. Mégpedig annyit, amennyit a szakértők ajánlanak, és úgy, ahogy ajánlják.

Sokan azt szokták egy ilyen ajánlatra gondolni, hogy biztonságosabb, ha kimaradnak belőle. Vagy csak elhalasztják a döntést. De az elhalasztott döntés, amint azt bizonyára te is megfigyelted már, egy nemleges döntés, mert soha nem térünk vissza rá.

Az elutasítás nem jolly joker. Igenis létezik biztonságos üzleti lehetőség. A DXN felnőttként kezeli a partnereit, és semmilyen követelményt nem támaszt velünk szemben. Talán csak azt, hogy maradjunk tisztességesek, és ne állítsunk valótlanságot. Nincs teljesítmény elvárás, nincs vásárlási kötelezettség, és minden megvásárolt termék után megkapjuk a jutalmat. Nincs visszacsúszás, nem veszítesz el üzleti szintet, és nem csatolják le a lábaidat. (Ezeket talán csak akkor érted igazán, ha volt már MLM-es tapasztalatod.)

Az elutasítás nem Jolly Joker

A DXN marketingtervének jellegzetességei

 • Nincs benne kényszer. Nem kötelező vásárolni, nem kötelező a termékeket tovább ajánlani. Te döntöd el, hogy mennyit teszel a sikeredért. Természetesen, aki többet dolgozik benne, az jobban halad, és jobban keres.
 • Az elvégzett munkád nem vész el. Egy elért üzleti szintet, vagy százalékot soha nem veszítesz el. Még akkor sem, ha bármilyen okból esetleg hónapokig nem csináltál ebben az üzletben semmit.
 • Az egész világon ugyanazzal a százalékkal számolják ki a jutalékodat, nem kell országonként minősülni. A DXN egy globális üzlet, bárhonnan csatlakoztathatsz új fogyasztókat. Manapság szinte nincs olyan, akinek ne élne külföldön rokona, vagy barátja. Az ismerősödön keresztül ő ugyanúgy a te fogyasztód lehet, hiába vagytok távol egymástól és azt se tudja, hol az üzleted. Hát nem remek?

A DXN tagság talán az egyetlen dolog a világon, amivel csak jogokat kapsz, kötelezettségek nélkül.

Ha te egy határozott, gyorsan döntő típus vagy,

akkor máris kattints a gombra a regisztrációhoz!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, de szeretnéd körbejárni a témát, iratkozz fel a hírlevelünkre. Nem jár kötelezettséggel, és bármikor leiratkozhatsz. A harmadik levélben majd terméktapasztalatos videókat is láthatsz.

Tudod mit? Ha nem akarsz hírleveleket olvasni, jelölj ismerősnek a Facebook-on!

Nem vesztegetjük az időt, megbeszéljük, hogy pontosan miről is van szó. Kiderül, hogy az-e, amire gondoltál, és meglátjuk, hogy akarunk-e egymással dolgozni. Hisz nem kötelező egyikünknek sem a közös munka.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd körbejárni a témát, akkor előbb olvasd el az adatvédelmi nyilatkozatot, majd íratkozz fel a hírlevelünkre. Nem jár kötelezettséggel, és bármikor leiratkozhatsz. A harmadik levélben majd terméktapasztalatos videókat is láthatsz.

Ha nem szeretsz hírleveleket olvasni, szívesebben beszélnél inkább velünk, akkor előbb olvasd el az adatvédelmi nyilatkozatot, aztán add meg itt az adataidat!

Adatvédelmi nyilatkozat

Csatlakozz hozzánk, ha:

 1. többet akarsz kihozni a vállalkozásodból és felismersz egy korrekt ajánlatot,
 2. szívesen segítesz a vendégeidnek abban is, hogy az egészségük rendben legyen,
 3. megérted, hogy mekkora előny az, ha valaki a te hálózatod tagjaként, bárhová is költözik a világon, amíg vásárol, nálad mindig csilingel a kassza,
 4. megérted, hogy így nem csak a vendég hajvágásából lesz bevételed, hanem a kávéjából, a szappanjából, a táplálék kiegészítő kapszuláiból is.
 5. ha a bevételen túl az is érdekel, hogy másokon segíthess

Ne csatlakozz hozzánk, ha:

 1. nem értetted meg, hogy miről is van itt szó
 2. nem vagyunk neked szimpatikusak. (Akkor keress valaki mást, de ebből az üzletből nem érdemes kimaradni.)
 3. nem érdekelnek a vendégeid egészségi problémái, és nem akarsz rajtuk segíteni
 4. előítéleteid vannak a network marketinggel, és nem akarsz még esélyt sem adni arra, hogy valami jó derüljön ki
 5. csak a pénz érdekel, és nem izgat, hogy miből szerzed. Akkor vannak ennél sokkal nagyobb hasznot hozó vállalkozások is, bár nem mindegyik legális

Mi a biztosíték a sikerre?

Én azt gondolom, hogy mindenki sikeres lesz, aki a siker feltételeit teljesíti. Te amikor csatlakozol hozzánk, máris spórolsz magadnak 6 év tanulást, hiszen megkapod a mi szellemi tőkénket. Olyan eszközöket kapsz azonnal, amik kicsiszolása nekünk 6 évig tartott, neked csak arra kell figyelni, hogy pontosan úgy használd őket, ahogy mondjuk. Ha főzés közben felcseréled a sót a cukorral, az étel “nem fog működni”.

De a legnagyobb biztosíték a sikerre te magad vagy. Ha valaki rádöbben, hogy egy korrekt üzlethez csatlakozott, ahol csúcsminőségű termékekkel foglalkozik, megállíthatatlanná válik, ahogy mi is. Mi már most többet értünk el, mint azt valaha is remélni mertük, és még csak az út elején tartunk.

Nincs erre pénzem.

Ez az üzleti vállalkozás nem pénz kérdése, hiszen akár 5000 forint regisztrációs díj ellenében elkezdheted, és egy ilyen vállalkozásban nagyon sok befektetést ki lehet munkával váltani. Nem beszélve a DSP csomagok soha máshol nem tapasztalt kedvezményeiről. És mivel nincs semmilyen vásárlási kényszer, nem KELL költened. És te biztosan nagyon jól tudod, hogy mekkora üzleti értéke van egy vendégkörnek, ami neked már megvan. Csak figyelni kell, hogy kinek van közülük olyan problémája, amire te megoldást tudsz nyújtani.

Nincs erre időm.

Ismered a mondást, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának? Én még azt is megkérdezem, hogy ha biztos lennél benne, hogy ezzel a tevékenységgel 3 év múlva 100 000 forint havi, passzív bevételed lenne, akkor szakítanál magadnak rá időt? Ez tőled különben is csak minimális többlet időt igényel, azt is csak az elején, amíg egy kicsit megtanulod, hogy melyik termék mire jó. Utána már semmilyen időbefektetésre nem lesz szükség.

Én nem vagyok "olyan".

Én sem! Milyen? Olyan, aki segít másoknak azzal, hogy felhívja a figyelmet egy termékcsaládra, ami jó hatással van az egészségükre? Vagy olyan, aki másokat mentorálva egyre több pénzhez juttatja őket? Bocs, visszaszívom! Mi olyanok vagyunk, és még nem is szégyeljük! Az, aki ezt a szakmát becsületesen csinálja, vagy már próbálta, pontosan tudja, hogy mennyi törődés, mennyi tanítás, mennyi bátorítás, és inspirálás van benne egy-egy sikeres munkatársban a szponzora részéről. Nagyon kevesen tudják ezt teljesen egyedül jól megtanulni. Ez a világ egyetlen szakmája, ahol a saját sikerünk csak úgy érhető el, ha másokat sikeressé teszünk.

Néhány vélemény azoktól, akik már jól döntöttek:

„2016. májusa óta fogyasztom a DXN ganodermás kávéit. Meglepő módon, körülbelül 1-2 hónap elteltével normalizálta a vérnyomásom, ami korábban magas volt és megszűnt a túlzott savtermelődésem is. Feltölt energiával és szebbé teszi a napomat. Nehéz megmondani, hogy a DXN jelenleg kapható 8 féle kávéi közül melyik a kedvencem, mert mind nagyon finom. A 3 in 1 Coffee, a CreamCoffee és a Black Coffee nálam a három legkedveltebb. Mindennap reggel iszom egyet, de előfordul, hogy napközben is. 50-60 fokos vízben oldom fel. Ritkán teszek rá tejszínhabot és megszórom fahéjjal. Bátran merem ajánlani!”

Dormán György (44)

Dormán György (44)

Kecskemét

„2014.augusztusa óta fogyasztom a DXN 3in 1 kávéját. Ez a kedvencem, bár szívesen iszom a Zhi Mocha-t is. Sosem tudtam kávézni, mindig irigykedve néztem az embereket, akik azt a jó illatú gőzölgő italt kortyolgatták és közben vidáman beszélgettek. Mikor megéreztem a kávé illatát, összefutott a nyál a számban, de sajnos pár korty után erős szívdobogás, rossz közérzet tört rámés a pulzusom megemelkedett, így letettem róla, hogy ezt valaha is fogyasszam. Ám mikor megkóstoltam a DXN 3 in 1 kávét, azt tapasztaltam, hogy friss vagyok, jó a közérzetem, nem akar a szívem kiugrani a helyéről és sokkal fittebb vagyok.Nincs gyomorégésem és kevés alvás mellett is jól bírom a napot. Innentől kezdve napi 2-3 kávét is elfogyasztok, reggel már el sem tudom képzelni az ébredést nélküle. Forró vízzel öntöm fel a kedvenc csészémben egy kis édesítővel és 1 kávétejszínnel megbolondítva :). Örülök, hogy én is hódolhatok a kávézás szenvedélyének és nem mellesleg még az immunrendszerem is támogatom a benne lévő gyógygombának köszönhetően.”

Drinkálné Papp Mariann (35)

Drinkálné Papp Mariann (35)

Csenger

„29 éves koromig egyáltalán nem kávéztam, nem szerettem a hagyományos, főzött kávé ízét. 2 kicsi gyerek mellett azonban alig volt energiám, a kevés szabadidőm sem tudtam a fáradtság miatt jól kihasználni. Ekkor találtam rá a DXN kávéra, melynek íze azonnal megfogott és egyből sok energiát adott. Azóta is minden reggel iszom egy csészével, de késő estig érzem a hatását. Amit már az elején megtapasztaltam, hogy emésztést javító hatású, segített az ideális testsúlyom elérésében, majd megtartásában. Nagyon jól, és mélyen alszom, és reggel kipihenten ébredek. Korábban a Lingzhi Coffee 3 in 1 volt a kedvencem, de az utóbbi évben áttértem a Maca EU Caféra. Én csak forró vizet adok hozzá, és így tökéletes nekem.”

Faragóné Keserű Judit (36)

Faragóné Keserű Judit (36)

Kecskemét

„A kedvenc kávémmal való kapcsolatom kb. 7 évvel ezelőtt kezdődött. Reggel az akkori legkedvesebb, méretes bögrémből fogyasztottam el egy egész tasaknyit. Aznap is minden ugyanúgy zajlott, mint máskor: a kedvenc fotelemben ülve ittam meg ezt a kávét, miközben gyönyörködtem a kilátásban, hangolódtam a napi teendőkre. Mégis, valami örökre megváltozott. Este rádöbbentem, hogy egész nap eszembe sem jutott újabb adag kávét készíteni -miközben már évek óta kávéfüggő:) voltam (napi 4-6 bögre). Tisztában voltam azzal, hogy ha víz helyett is kávét iszom, azt előbb vagy utóbb megérzem. Nemcsak a dehidratáltság, hanem a cukor miatt is. Így nagyon örültem, hogy a DXN 3in1 kávéjával kiválthattam a másikat. Kezdetben napi 2-3 tasakkal is elfogyott. Ma már - miután helyreállt a szervezetem működése és már nem kívántam annyit sem kávéból, sem cukorból - előfordul, hogy 2 napra szétosztok egyet. Jól érzem magam a bőrömben, tartom a súlyom, semmilyen szinten tartó vagy javító gyógyszert nem szedek, az influenzát is csak hírből ismerem. Továbbra sem öregszem, csak az éveim száma növekszik. A minap sem hitték el, hogy mennyi az annyi, az általános vélemény szerint 10 évet letagadhatok. Kell ennél több egy nőnek? A titok a napi 2-3 kávéban is rejlik. Egy reggel, mindent megelőzve, a napot nyugodtan indítva. Egy 10 óra tájban, amivel az első intenzív pár órai munka után nyugtázzuk, ma is elértünk valamit. Aztán egy harmadik délután, valamikor 4-6 óra körül, amolyan napi lezárásként és az est megalapozásául. Mindig megadva a módját. Csak a forró víz, az instant DXN 3in1 kávé a kedvenc bögrémben. Meg én. Mert a legjobbat érdemlem. Van, hogy naponta többször is.”

Farkas Anikó (45)

Farkas Anikó (45)

Szada

„Két éve fogyasztom a DXN kávéit. Azelőtt a kávékat kizárólag az élénkítő hatásuk végett ittam és csak reggel, ma már az ízéért is, és délután is lecsúszik egy adag. A CreamCoffee a lehető legjobb választás volt indulásnak, lágy, selymes, krémes ízével kevés kávé veheti fel a versenyt. Egy finom, üdítő, de nyugtató kényeztetés a rohanós hétköznapokban. Egy kis édesítő és egy pici tej teszi tökéletessé az összhatást számomra. Tudom és érzem, hogy jó hatással van a gyomromban zajló folyamatokra, a fejfájásom mindig elmúlik általa, élénkít, feldob és amióta iszom, a vérnyomásom is rendben van. Csak később szerettem bele a Lingzhi fekete kávé aromás ízébe. Ma ezt akkor iszom, ha gyorsan van szükségem energiára, olyankor ütős tud lenni. Különlegesebb napokon Maca Vita kávét iszom, amely maca gyökér kivonatával még többet tud tenni az egészségem fenntartása érdekében. Ritkán, ha hozzájutok, Cordyceps-es kávét iszom. Sport előtt szoktam meginni belőle egy csészével, mert több erőt, energiát ad a sporttevékenységekhez. Én a kávét mindig forrón iszom, mert így teljesen másmilyen az íze, mint langyosan, és még a torkomban is érzem a leguruló nedű finom ízét.”

Fazekas Alexandra (36)

Fazekas Alexandra (36)

Budapest

"Én 2015 októberében találkoztam először a DXN-el, akkor kóstoltam életemben először "gombás" kávét. Azonnal beleszerettem. Megfogott az íze, az aromája, az illata. Majd rendszeres fogyasztója is lettem. A kedvencem : CreamCoffee.. Cukormentes, így bűntudat nélkül ihatom, bármikor. Általában napi 2 kávét iszom. Nem igazán szoktam hozzá rakni semmit, elvétve néha egy pici tejet szoktam hozzátenni. Ma már elképzelhetetlennek tartom, hogy ne a DXN-es kávét igyam, mert számtalan pozitív hatással van rám ez a kávé, köszönhetően a benne levő ganodermának. Egyáltalán nem ég a gyomrom, ha megiszom a kávémat (nem csinál "savat"), sokkal jobb a közérzetem, energikusabb vagyok. A mindennapjaim elengedhetetlen része lett! Egyszerűen imádom!! "

Filep Gabriella (30)

Filep Gabriella (30)

Kecskemét

„Középiskolai éveim idejére tehető az első hagyományos fekete „nedű" fogyasztása. A mai napig rabja vagyok, szeretem az ízét, feldob, szokásommá vált, ami mára 5-7 csésze kávé fogyasztását jelenti. Ezt ma már meg is tehetem mindenféle következmény nélkül. Tavaly tavasszal az egyik összejövetel alkalmával ismerkedtem meg és kóstolhattam meg a DXN cég ganodermás kávéit. Bevallom, azóta csak ezt a kávét tudom és akarom fogyasztani. Valamennyi íze selymes, csodálatos, egyszerűen fantasztikus. Bármennyit is fogyasztok belőle, az éjszakáimat minden gond nélkül átalszom, kipihenten ébredek, amire a hagyományos kávék fogyasztása során sohasem voltam képes. A DXN cég 8 féle kávéfajtájából valamennyit kipróbáltam. Számomra a legízletesebb a Lingzhi Coffee 3 in 1, illetve a Maca EU Café, melyeket tetszés szerint felváltva fogyasztok. Mivel a kávé fogyasztása számomra feltétlen reflexé vált, így a nap bármely szakában találok alkalmat arra, hogy kedvenceimet nyugodt körülmények között egyedül vagy társaságban elfogyaszthassam. Egy biztos: a reggeli ébredés után a napi jókedvemet a KÁVÉM szolgáltatja. A bögrémben elhelyezett ganodermás kávémhoz kb. 80°C-os vizet öntök, majd azt követően ízesítésként tejszínhabbal és fahéjjal bolondítom meg. Az elfogyasztásához elmaradhatatlan számomra minden reggel egy darab mákos bejgli, illetve a DXN cég étrend-kiegészítői. A napi 5 hagyományos kávénál már néha úgy éreztem, hogy a szívem a torkomban ver, majd kiugrik és ezt követően gyengeség fog el. Sorozatosan, ha munkám során valahol megkínáltak, elfogadtam a következő csésze kávét is. Nem tudtam ellenállni! Ez nagy hiba volt, sokszor megfogadtam: „soha többet nem iszom kávét!” Természetesen ezt nem tudtam betartani, így a rosszullétek is újra megjelentek. Eljött a következő nap és én ott folytattam, ahol előző nap abbahagytam: Ittam a kávét, ittam újra! Amióta azonban a DXN kávét fogyasztom, megszűntek a szívszorító, fullasztó érzések, a szívdobogások, a hasfájások, amelyet a hagyományos feketekávé okozott. Frissebbnek, energikusabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam és azóta kirobbanó formában vagyok. Ami számomra a legfontosabb: élvezhetem a kávéfogyasztás örömeit, minden mellékhatás nélkül!”

Jenei Vilmos András (53)

Jenei Vilmos András (53)

Kecskemét

„Hat éve épp a kávé miatt csatlakoztam a DXN-hez. No, nem inni akartam - sosem szerettem a kávét -, inkább jó üzletnek láttam. Természetesen, ha kínálsz egy terméket, azt ismerned kell, hogy tudj információkat adni róla, így kénytelen voltam megkóstolni. (Persze, kíváncsi is voltam... ) Azóta is minden nap a DXN 3in1 kávét iszom, de szeretem a Maca Vita kávét is; egyedi ízvilága különleges élmény. A hatása is különleges mindegyiknek;frissít, de nem feldob, jóízű, - keserű és savanykás érzet nélkül… Nem érzem szükségét, hogy nap közben is igyak, mert a reggeli kávé jó formába hoz, de olyan finom, hogy néha ebéd után elcsábulok, és desszertnek elkortyolgatok egy kis csészényit. A savasodás, reflux nekem is gondot okozna, de a DXN kávé mellett nincs ilyen panaszom, nem fáj, nem ég a gyomrom. Nekem is figyelnem kell a vérnyomásomra, de a ganodermás kávém kíméli azt is… Most nagy divat mindenféle jót a kávéba keverni;tejhabot, fűszereket… gondoltam, én is kipróbálom, de végül nem tettem - ez úgy jó, ahogy van!”

Kászonné Dobra Ágnes (58)

Kászonné Dobra Ágnes (58)

Pécs

„A DXN kávét rendszeresen 2017. január vége óta iszom. Azóta, amióta eldöntöttem, hogy úgy fogom kipróbálni a kávét, ahogy azt ajánlják. A régi kávémat félretettem, és csak ganodermás kávét fogyasztottam. Pozitív hatásait hamar megtapasztaltam, úgy mint pl. - nyugodtabb alvás (a késő délután elfogyasztott kávé ellenére is), - frissebb reggeli ébredés, - korábbi reggeli tejeskávé utáni gyomorproblémáim megszűntek - nőgyógyászati problémák eltűntek - Ide hozzátenném édesanyám tapasztalatát is, aki a reggeli vérnyomás csökkentőjét hagyta el a DXN kávé fogyasztásával - férjem "emésztési zavarai" is megszűnnek, ha a nem mindig a legjobb minőségben elkészített munkahelyi ebéd után érzi, hogy az a gyomrát megviselte, s utána megiszik egy ganodermás kávét - Valamint barátnőm gyomorbántalmai szűntek meg, már 1 kávé után! Kedvencem a cukormentes, CreamCoffee kávé, aminek tetejére, ha éppen úgy van kedvem, tejszínhabot nyomok. Naponta 2-3 alkalommal fogyasztok DXN kávét, egy felet reggel, egy felet ebéd után, és egy fél párommal, 6 óra körül. Észrevettem, hogy ha ez a délutáni kimarad valamilyen okból, nem lesz olyan nyugodt az éjszakai alvásom. Mindig vízforralóban készítem el a kávét, újabban nem bögrébe, hanem kis porcelán csészébe töltve. Valahogy sokkal jobban esik, ha az ember megadja a módját. :)”

Majerné Baranyai Marcsi (38)

Majerné Baranyai Marcsi (38)

Kecskemét

„2017 februárja óta fogyasztom, Lingzhi Coffee Black Coffee-t és mióta csak ezt fogyasztom mérséklődött a gyomorsav problémám, illetve sokkal fittebbnek érzem magam ami egy folyton nyüzsgő 2 éves mellett nem egy hátrány :). Eleinte úgy készítettem, hogy egy nagy bögre tejbe szórtam a fél tasaknyi kávémat és mellé két cukor, de ma már inkább melegvízbe teszem és csak kevesebb tejet teszek bele (meg a két cukrot) így jobban kijön a kávé remek íze. Nagyon szeretem, teljesen kiváltotta nálam a hagyományos kávét, reggelente iszom egy fél tasakkal, illetve húzósabb napjaimon délben megiszom a másik felét. Ezzel az adagolással nekem egész hónapra elég a 20 adagos kiszerelés. Nekem nagyon megéri, maximálisan elégedett vagyok vele. :)”

Mező Evelin (25)

Mező Evelin (25)

Gyermely

"Két éve fogyasztom a DXN Lingzhi 3 in 1 kávét, naponta 3 csészével. Adagolását úgy szeretem, hogy másfél deciliter vízbe teszek egy fél tasak kávét. Azért próbáltam ki, mert hallottam, hogy a ganoderma gyógygomba lúgosító hatása miatt jó a gyomorsav problémákra. Szerencsére nem is csalódtam, néhány nap után reflux panaszaim megszűntek. De tapasztaltam olyat is, amire egyáltalán nem számítottam! Évek óta fájt a bal térdem, már azon gondolkodtam, hogy megműttetem. Aztán kb. fél évvel, hogy elkezdtem a DXN kávét fogyasztani, varázslatos módon enyhült a fájdalmam, majd később térdpanaszaim teljesen megszűntek. Másfél éve újból rendben van a térdem! Köszönöm DXN!"

Petrányi Lajos

Petrányi Lajos

Kecskemét

„ProitynéKurali Edit vagyok. Mosonmagyaróváronon élek férjemmel és 3 gyermekünkkel. 2013 februárban ismerkedtem meg a DXN termékeivel. Először a kávét kóstoltuk meg. Személyes kedvencem a CreamCoffee, szeretem a kávé karakteres ízét és a kávékrémpor lágy, selymességét. Reggel egy bögre CreamCoffee-val indítom a napot, (e nélkül el sem tudnám képzelni) munka után, amikor együtt leülünk a családdal megbeszélni, hogy kivel mi történt aznap, mindenkinek elkészítem a kedvencét. (Józsi Maca Vita kávét, Józsika Cocozhit, Lilla White CoffeeZhinot, Kinga pedig a Zhi Mochat szereti  ) Ha sok dolgom van, még este is iszom egy csészével, tudom, hogy az elalvással nem lesz gondom, hiszen mióta fogyasztom, sokkal jobban alszom és pihenten ébredek. Szeretem, hogy feltölt energiával és nem bántja a gyomromat! Az életünk része lett és a többi terméket is szívesen fogyasszuk. Így járulunk hozzá naponta a családunk egészségének megőrzéséről. Én így készítem el: 2 dl vizet melegítek, de nem forralok, majd 1 tasak CreamCoffeet pohárba teszek és ráöntöm a vizet. A gyerekek forró csokijához, kakaójához tejet használok.”

Proityné Kurali Edit

Proityné Kurali Edit

Mosonmagyaróvár

„2014 februárjában kóstoltam meg először a DXN kávét. Először nagyon szkeptikusan fogadtam, hogy por kávé és nem főzős, de adtam neki egy esélyt. Megkóstoltam: meglepetésemre finom volt, ízlett, megszerettem. Nagy kedvencem a CreamCoffee. Kipróbáltam már az összes fajtát, de mindig visszatérek a CreamCoffee-ra. Minden reggel ezzel indítom a napom, első dolgom, hogy elkészítsem. Felhabosított laktózmentes- vagy növényi tejjel készítem, cukor nélkül. Ugyanis ezt a kávét még cukor nélkül is meg lehet inni. Kétszer-háromszor iszom naponta. Amióta ezt iszom, energikus, friss vagyok a nap végére is, ami két gyermekem mellett elengedhetetlen.”

Rőder Mónika (42)

Rőder Mónika (42)

Budapest

„Több mint 1 éve isszuk családommal a kávét. Nekem elsőre is nagyon ízlett. Amióta fogyasztjuk, egyáltalán nem vagyunk fáradtak. Sőt, én évek óta szenvedtem a nyakfájástól, azóta tejesen megszűnt. Sokkal ellenállóbbak vagyunk a betegségekkel szemben. Ha mégis elkapunk valamit, sokkal rövidebb a felépülés idő. Tökéletes a vérnyomásunk, nem ég a gyomrunk és az pollenallergia is megszűnt. Férjem az erős feketére (Black Coffee) esküszik, egy cukorral. Én már nem vagyok ennyire merész. Mindegyiket nagyon szeretem, de csak tejjel és 2 cukorral. Kedvencem a White Coffee, imádom. Általában reggel és ebéd után fogyasztjuk el a kávénkat, de megesik, hogy este is megkívánjuk. Nem okoz álmatlanságot, de ébren tart addig, amíg én akarom. Nagyon jót lehet tőle aludni, és ami még fontos, nem dobogtatja meg a szívünket. Alig vagyunk 30 felett, így még szerencsére nem szedtünk gyógyszert. Úgy gondoljuk, sokkal kifizetődőbb betegségeket megelőzni, gondoskodni szervezetünkről, mint azt gyógyszerekkel meggyógyítani.”

Sorger Brigitta (31)

Sorger Brigitta (31)

Kecskemét

„Három éve kóstoltam meg a első alkalommal a DXN ganodermás kávéját. Nem gondoltam volna, hogy az addig fogyasztott minőségi kávémat félre teszem, és ezt a gombával dúsított egészséges kávét fogom inni. De így történt, és azóta minden nap reggel, és délután megiszom a gyógykávémat. Úgy szeretem, amikor a kávékrémport a forró vízbe öntve és elkeverve, finom, habos, ínycsiklandó ital lesz belőle. Hmmm, ez nagyon csábító, még így 60 felett is! 🙂 Már majdnem valamennyi kávéfajtát kipróbáltam, mindegyik nagyon ízletes, de nekem selymesen lágy íze miatt a Lingzhi Coffee 3 in 1 kávé lett a kedvencem. A napi két kávém engem teljesen felüdít, aktívan tart. Külön pozitívuma, hogy nem ég a gyomrom sem tőle, a vérnyomásomat nem emeli fel, és így a közérzetem egész nap nagyon jó, kellemesen érzem magam.”

Tántomné Bors Anikó (60)

Tántomné Bors Anikó (60)

Bakonyszombathely

"Két éve kezdtem inni a DXN kávéit. Azóta sokkal energetikusabb vagyok, kevesebb kávét iszok (már csak 2 csészével reggel és délben), és ami a legfontosabb számomra, hogy nem ég a gyomrom, hiába iszom éhgyomorra a kávét. A gyomorégésem már a váltás után, pár napon belül megszűnt. A kedvencem a kínálatból a Lingzhi Coffee 3in1, valamint, ha extra energiára van szükségem a nap folyamán, akkor a Maca Vita Café-t szoktam inni. A kávékat meleg vízzel készítem el. Itthon a 3in1-hoz szoktam még egy fél kiskanál cukrot rakni még, valamint egy kis tejet. Ha útközben vagyok, akkor az„extrák” nélkül élvezem a kávét."

Tőkésné Horváth Edina (36)

Tőkésné Horváth Edina (36)

Ózd

Szeretnél 110%, 130%, vagy akár 150% kedvezményt?

DSP "A" csomag

Csomag tartalma:

 • Black Coffee - 10 db
 • Lingzhi coffee 3 in 1 - 10 db
 • Cream coffee - 10 db
 • Cocozhi - 5 db
 • Spirulina 120 - 1 db
 • RG-90 - 1 db
 • GL-90 - 1 db
 • Ganozhi fogkrém - 1 db
 • Ganozhi szappan - 2 db
 • Starter Kit - 1 db

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is. A csomag értékének 150 %-a a későbbi vásárlások során, a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Ára: 189 260 Ft.

Kedvezmény: 283 890 Ft.

DSP "B" csomag

Csomag tartalma:

 • Black Coffee - 3 db
 • Lingzhi coffee 3 in 1 - 3 db
 • Cream coffee - 3 db
 • Zhi Mocha - 1 db
 • Reishi Gano Tea - 1 db
 • Cocozhi -  1 db
 • Spirulina 120 - 1 db
 • RG-90 - 1 db
 • GL-90 - 1 db
 • Cordyceps - 1 db
 • Oroszlánsörény tabletta - 1 db
 • Ganozhi fogkrém  - 1 db
 • Ganozhi szappan - 2 db
 • Ganozhi sampon - 1 db
 • Starter Kit -  1 db

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is. A csomag értékének 130 %-a, a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Ára: 111 205 Ft.

Kedvezmény: 144 566 Ft.

DSP "C" csomag

Csomag tartalma:

 • Black Coffee - 1 db
 • Lingzhi coffee 3 in 1 - 1 db
 • Cream coffee - 1 db
 • Cocozhi - 1 db
 • Spirulina-120 - 1 db
 • RG-30 - 1 db
 • GL-30 - 1 db
 • Ganozhi fogkrém - 1 db
 • Ganozhi szappan -  2 db
 • Starter Kit - 1 db

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is. A csomag értékének 110 %-a a későbbi vásárlások során, a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Ára: 35 710 Ft.

Kedvezmény: 39 281 Ft.

DSP “A1” csomag

Csomag tartalma:

 • Lingzhi Coffee 3 in 1 – 1 db
 • Lingzhi Black Coffee – 1 db
 • DXN Cream Coffee – 1 db
 • Spirulina Cereal – 1 db
 • Zhi Mint Plus – 1 db
 • Spica Tea – 1 db
 • Reishi Gano Tea – 1 db
 • GL-90 – 2 db
 • RG-90 –  2 db
 • Cordyceps – 2 db
 • Lion’s Mane – 2 db
 • Spirulina 120 – 2 db
 • Spirulina 500 – 1 db
 • Reishi Mushroom por – 2 db
 • Gano Massage Oil – 1 db
 • Ganozhi szappan – 2 db
 • Ganozhi fogkrém 40g – 1 db
 • Starter Kit – 1 db

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is. A csomag értékének 150 %-a a későbbi vásárlások során, a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Ára: 174 865 Ft.

Kedvezmény: 262 297 Ft.

DSP “B1” csomag

Csomag tartalma:

 • Lingzhi Black Coffee – 1 db
 • DXN Cream Coffee – 1 db
 • Reishi Gano Tea – 1 db
 • GL-90 –  2 db
 • RG-90 – 2 db
 • Cordyceps – 1 db
 • Lion’s Mane – 1 db
 • Spirulina-120 – 2 db
 • Reishi Mushroom por – 2 db
 • Ganozhi szappan – 2 db
 • Ganozhi fogkrém 40g – 1 db
 • Starter Kit – 1 db

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is. A csomag értékének 130 %-a a későbbi vásárlások során, a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Ára: 104 145 Ft.

Kedvezmény: 135 388 Ft.

DSP “C1” csomag

Csomag tartalma:

 • Reishi Gano Tea – 1 db
 • GL-90 – 1 db
 • RG-90 – 1 db
 • Spirulina-120 – 1 db
 • Ganozhi fogkrém 40g – 1 db
 • Starter Kit  – 1 db

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is. A csomag értékének 110 %-a a későbbi vásárlások során, a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Ára: 34 205 Ft.

Kedvezmény: 37 625 Ft.

Leértél a lap aljára. Ennél jobb ajánlatom már nincs. Szerintem ez egy nagyon jó ajánlat így is. Most válassz a lehetőségek közül!

Jelölj ismerősnek a Facebook-on, és beszélgessünk!

Iratkozz fel a hírlevelekre, és tanulmányozd át őket nyugodtan!

Töltsd ki önállóan a regisztrációs adatlapot!

We are using Google Analytics

Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to Google Analytics.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás