Itt a megoldás!

Ha jót akarsz magadnak, akkor most vedd le a „valóságszűrő” szemüveged! Olyan dolgot mutatunk, aminek arcpirítóan rossz a híre, pedig ha valaki megtanulja jól csinálni, a világ legnagyobb lehetősége, hacsak nem Morgan, Rockefeller, vagy Rothschild a családneved. Ha igen, akkor természetesen ez neked csak aprópénz, amiről szó lesz.
 
Mórickától megkérdezi az iskolában a tanító néni, hogy mivel foglalkozik az apukája:

  • Hát az én apukám a Kék Osztriga bárban szolgál fel, és a vendégeknek nyújt az asztal alatt orális szolgáltatást.

A tanító néni megdöbbenten kérdez vissza:

  • Te jóságos ég. Móricka, tényleg?
  • Á igazából network marketinggel foglalkozik, de az annyira ciki…

Pedig ennek az iparágnak, amivel mi is foglalkozunk, network marketing a neve. És azért ennyire rossz a híre, mert azoknak a nagy része, akik csinálják, nem értik a feladatot. Olyanok, mint a vámpírok, és akire egyszer rászívják magukat, nem eresztik el, amíg nem mond igent. Nem hajlandóak megtanulni a hatékony módszereket, nincs elég kitartásuk, hogy kivárják, amíg beérik a munkájuk gyümölcse. Erőszakosan, és ostobán dolgoznak, és nem értik, hogy miért nem sikerül nekik az anyagi függetlenség elérése. De azoknak, akik megtanulják ezt jól csinálni, ez a szakma akkora távlatokat nyit, amire kevés szakma képes.

 

De miért ne lehetne ezt jól csinálni?

Akarod tudni, hogy miről szól ez igazából? Ez arról szól a mi esetünkben, hogy van a világ legnagyobb ganoderma, magyarul pecsétviaszgomba termesztője, aki épp 25 éve van a piacon. A technológiájának a színvonalától a versenytársakat kirázza a hideg, mert ők fel sem érik ésszel. Ezzel az információval két dolgot tehetsz, vagy elhiszed nekünk, vagy utánajársz, és leellenőrzöd. Az eredmény mindkét esetben ugyanaz lesz: rájössz, hogy igazat mondunk. A cég neve, a DXN, a kínai „daxen” szóból ered, aminek a jelentése: becsület, megbízhatóság, erény.

A ganodermás termékek nagyon sok ember problémájára megoldást képesek nyújtani. Szóval a piac, az köszönjük szépen, megvan.

Az első feladat az, hogy megtaláljuk ezeket az embereket.

Ez nem nehéz, mert már ők is tűkön ülve keresik a megoldást, csak sokszor még azt sem tudják, hogy azt ganodermának hívják. Ezek az emberek megtalálhatók az ismeretségi körünkben, és azon kívül is. A mi csapatunk állhatatos tanulással, és sok-sok kudarc árán, kidolgozott egy nagyon ütőképes módszert arra, hogy őket megtaláljuk, bárhol éljenek is.  

A második feladat, a tájékoztatás.

Bemutatjuk nekik a termékeinket, és elmondjuk, hogy ez nekik miért lenne jó megoldás. Ehhez nekünk jogunk van. Nekik meg arra van joguk, hogy erre nemet mondjanak. Ha ez történik, akkor szépen békén hagyjuk őket, és barátsággal elválunk. Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Ez ránk is igaz, és ezt a jogot nem vitatjuk el mástól sem.

A harmadik feladat, a segítés

Erre akkor lesz szükség, ha valaki bizalmat szavaz nekünk, elfogadja az ajánlatunkat, és csatlakozik hozzánk. Ekkor ugyanis a teljes tudásunkkal, a bevált módszereinkkel segítenünk kell őt, hogy sikeres legyen a vállalkozása. Ezt mi örömmel vállaljuk is.

Amíg van pulzusunk, a te sikered nekünk ugyanolyan fontos lesz, mint neked magadnak.

A rossz módszer:

Béna Béla egész nap győzködte az ismerőseit, és mindenkit, akit a rossz sorsa összehozott vele, hogy lépjen be az üzletébe. A legtöbb barátja már fel sem veszi a telefont, ha ő hívja, és az utcán átmegy a túloldalra, hogy ne kelljen találkozni vele. Béla dögfáradtan ér haza. Este arra gondol, hogy ez így nem megy tovább. Inkább gyökerestül tépi ki az álmait, mert a network marketing egy nagy átverés. Ma is otthon eszi meg a szokott vacsoráját.

A jó módszer:

Eszes Eszter, okos módszerrel megkeresi azokat, akiket a termék, vagy a hozzá kapcsolódó üzlet érdekel. Csak velük beszél, őket tájékoztatja. A barátait, ismerőseit nem zsibbasztja fölöslegesen, ezért azok továbbra is szívesen találkoznak vele. Egy nem különösebben fárasztó nap után úgy dönt, hogy a kedvenc éttermében vacsorázik. Arra gondol, hogy a network marketing tényleg a legjobb lehetőség volt az életében.

 
A rossz módszer:

Béna Béla egész nap győzködte az ismerőseit, és mindenkit, akit a rossz sorsa összehozott vele, hogy lépjen be az üzletébe. A legtöbb barátja már fel sem veszi a telefont, ha ő hívja, és az utcán átmegy a túloldalra, hogy ne kelljen találkozni vele. Béla dögfáradtan ér haza. Este arra gondol, hogy ez így nem megy tovább. Inkább gyökerestül tépi ki az álmait, mert a network marketing egy nagy átverés. Ma is otthon eszi meg a szokott vacsoráját.

 
A jó módszer:

Eszes Eszter okos módszerrel megkeresi azokat, akiket a termék, vagy a hozzá kapcsolódó üzlet érdekel. Csak velük beszél, őket tájékoztatja. A barátait, ismerőseit nem zsibbasztja fölöslegesen, ezért azok továbbra is szívesen találkoznak vele. Egy nem különösebben fárasztó nap után úgy dönt, hogy a kedvenc éttermében vacsorázik. Arra gondol, hogy a network marketing tényleg a legjobb lehetőség volt az életében.

Figyelem, veszélyes tartalom!

 

Az alábbi videó őszintén, „mókusvakítás” mentesen mutatja be az üzletünket. Senkit nem akar rábeszélni semmire, mégis a statisztikáink azt mutatják, hogy szinte mindenkit meggyőz arról, hogy érdemes elkezdeni. Éppen azért, mert csak az igazságot mondja, és az emberek ezt megérzik. Ha te sem szereted, amikor lyukat beszélnek a hasadba, sokkal inkább az igazságra vagy kíváncsi, akkor érdemes megnézned.

Kócsó Laci beszél az alapokról, a miértekről, de a döntést mindenkire ráhagyja.

Nem arra hívunk, hogy bénán posztolj a közösségi médiákban! Nem arra fogunk tanítani, hogy „Ha valakit érdekel, bátran szóljon.” típusú hirdetéseket adj fel. Felejtsd el a bicskanyitogató trükköket, amikkel új embereket cserkészhetsz be az üzletedbe! Arra fogunk megtanítani, hogyan tudod megtalálni sikeresen azokat, akik épp téged keresnek.

Egyet ne felejts el! Néhány dolgot meg kell tanulnod, és néhány dolog meg fog változni körülötted. Ugye te sem hinnéd reálisnak, hogy minden marad a régiben, semmi új tudásra nem teszel szert, nem leszel értékesebb, mégis a többszörösét fogod keresni, mint eddig? De az ember annyi mindent tanulhat, csak nem mindent érdemes is megtanulni. Ezt, amiről szó van, garantáltan érdemes.

A következő hírlevélben a termékről fogunk írni. Ebben az üzletben ez a legfontosabb. Ez a termék az, ami mindenkinél működik, aminek mindenki érzi valamilyen hatását.

Válaszd ki a neked tetsző tervet!

Piros sáv

Ebben a sávban kezd mindenki. Itt még pénzbe kerül a termék. Ezért különösen fontos, hogy valami olyan dologról van-e szó, amire szükséged van, ami megoldja valamilyen problémádat. Régen rossz, ha kizárólag csak azért vásárolsz, hogy jutalékot kapj, mert a termék nem érdekel. Viszont már itt is tudod csökkenteni a saját vásárlásaid árát, mert valamennyi jutalék azért már itt is jár. Hogy meddig vagy ebben a sávban, az attól függ, hogy mennyire akarod, hogy átkerülj a következőbe. Mennyire vagy rajta, hogy új fogyasztók ismerjék meg a termékeket rajtad keresztül. Ez a rááldozott időtől, a te eredményességedtől, és attól függ, hogy honnan indultál. Mindenki nulla ponttal száll be, de nem a nulláról indul. Van, aki például kiválóan tudja más emberek figyelmét felkelteni különböző dolgok iránt, van, aki képtelen figyelmesen meghallgatni valakit. Van, aki profi az internet, és a számítógép világában, van, akinek ezt még tanulnia kell.

Sárga sáv

Ebben a tartományban ingyen fogyasztod a termékeket, itt vagy nullszaldós, ha úgy tetszik. Mint minden MLM cégnél, a jutalék, vagy bónusz valamennyi saját fogyasztásnak a feltétele. Ez a DXN-nél 100 személyes pont. Attól függően, hogy ezt kapszulában, vagy más fajta termékben veszed-e meg, különböző költséggel számolhatsz. Ha vegyesen fogyasztasz kávét, kapszulát, esetleg személyi higiéniás termékeket, olyan 25-30 000 Ft körüli havi költséggel számolj. (De ez nem kötelező, csak ha szeretnél jutalékot kapni.) Ahhoz, hogy legyen ekkora havi jutalékod, szükség van egy Star Agent szintre, amihez 4500 összegyűjtött pont kell, és kell egy 15-20 főből álló hálózatra. Nekem ehhez 6 hónapra volt szükség, de én akkor még nagyon kezdő voltam, szinte alig tudtam erről a szakmáról valamit. A mostani tapasztalatainkkal, ha segítünk neked, ez a szint ennyi idő alatt neked is sikerülhet. És innentől már ingyen kávézol, kakaózol, vagy teázol, az egész családoddal együtt. Vagy ha úgy tetszik, rákölthetsz havi 30 000 forintot az egészségedre úgy, hogy ez nem kerül semmibe. Máris többet értél el, mint a legtöbben.

Sárga sáv

Ebben a tartományban ingyen fogyasztod a termékeket, itt vagy nullszaldós, ha úgy tetszik. Mint minden MLM cégnél, a jutalék, vagy bónusz valamennyi saját fogyasztásnak a feltétele. Ez a DXN-nél 100 személyes pont. Attól függően, hogy ezt kapszulában, vagy más fajta termékben veszed-e meg, különböző költséggel számolhatsz. Ha vegyesen fogyasztasz kávét, kapszulát, esetleg személyi higiéniás termékeket, olyan 30 000 Ft körüli havi költséggel számolj. (De ez nem kötelező, csak ha szeretnél jutalékot kapni.) Ahhoz, hogy legyen ekkora havi jutalékod, szükség van egy Star Agent szintre, amihez 4500 összegyűjtött pont kell, és kell egy 15-20 főből álló hálózatra. Nekem ehhez 6 hónapra volt szükség, de én akkor még nagyon kezdő voltam, szinte alig tudtam erről a szakmáról valamit. A mostani tapasztalatainkkal, ha segítünk neked, ez a szint ennyi idő alatt neked is sikerülhet. És innentől már ingyen kávézol, kakaózol, vagy teázol, az egész családoddal együtt. Vagy ha úgy tetszik, rákölthetsz havi 30 000 forintot az egészségedre úgy, hogy ez nem kerül semmibe. Máris többet értél el, mint a legtöbben.

Zöld sáv

Na, ide szeretne eljutni mindenki. Itt már pénzt keresel, vagyis több a bónuszod, mint amennyibe a havi 100 pont kerül. Ehhez annyi kell, hogy abból a 15-20 fogyasztóból, akiket a sárga sávban beregisztráltál, találj 5-öt, akiknek segítesz abban, hogy a piros sávból átkerüljön a sárga sávba. Vagyis a segítségeddel (vagy a mi segítségünkkel) be tudjanak fejenként 15-20 fogyasztót regisztrálni. De ez innentől már nem ennyire szabályos. Lehet, hogy lesz, aki sokkal gyorsabban építi a hálózatát, és lesz, aki abba is hagyja. Vagy neked lesznek sokkal gyorsabban új munkatársaid, akik többet fogyasztanak. Az biztos, hogy a helyes hozzáállás az, hogy a saját hálózatod te építed, és nem várhatsz másokra.

Ezüst sáv

Na, igen. Ide már profizmus kell. Itt már elérhető közelségbe kerül az anyagi függetlenség. Választás elé kerülsz, hogy felmondod-e a munkahelyed, vagy esetleg keresel egy másikat, ahol kevesebb fizetésért, de kevesebbet dolgozol. Hisz a bónuszod már bőven pótolja a kiesést. A jó tanács az, hogy addig ne add fel az alkalmazotti állásod, amíg a jutalékod nem a duplája legalább a fizetésednek. Az ember legyen óvatos, nem igaz? Ebben a sávban már egészen biztosan gyémánt szinten vagy, és több száz fős a hálózatod. Talán már a munkatársaid közül is van gyémánt. Itt már általában minősülsz az éves jutalomutazásokra, vagyis ingyen elutaztat a DXN téged Dubaiba, Malajziába, vagy valami hajóútra a Földközi tengeren. Hogy ezt mikorra tudod elérni? Azt nagyon nehéz megmondani úgy, hogy nem ismerlek. Nem tudom, mennyire vagy kitartó, mennyire vagy képzett, és hogy mennyire ég benned a vágy, hogy végre elérd ezt a szintet.

Ezüst sáv

Na, igen. Ide már profizmus kell. Itt már elérhető közelségbe kerül az anyagi függetlenség. Választás elé kerülsz, hogy felmondod-e a munkahelyed, vagy esetleg keresel egy másikat, ahol kevesebb fizetésért, de kevesebbet dolgozol. Hisz a bónuszod már bőven pótolja a kiesést. A jó tanács az, hogy addig ne add fel az alkalmazotti állásod, amíg a jutalékod nem a duplája legalább a fizetésednek. Az ember legyen óvatos, nem igaz? Ebben a sávban már egészen biztosan gyémánt szinten vagy, és több száz fős a hálózatod. Talán már a munkatársaid közül is van gyémánt. Itt már általában minősülsz az éves jutalomutazásokra, vagyis ingyen elutaztat a DXN téged Dubaiba, Malajziába, vagy valami hajóútra a Földközi tengeren. Hogy ezt mikorra tudod elérni? Azt nagyon nehéz megmondani úgy, hogy nem ismerlek. Nem tudom, mennyire vagy kitartó, mennyire vagy képzett, és hogy mennyire ég benned a vágy, hogy végre elérd ezt a szintet.

Arany sáv

Amikor már szabad vagy, azt csinálsz, amit akarsz. A havi passzív jövedelmed átlag feletti életszínvonalat biztosít a számodra. Legalább 10 000 fős a hálózatod, és legalább 4 önálló gyémánt vonalad van. De inkább 6. Ekkora már vérprofi hálózatépítő vagy, aki hatékonyan tudja segíteni, inspirálni, támogatni a hozzá csatlakozott munkatársakat. Ismered azt a mondást, hogy: „Ha valamit 10 000 órán át gyakorolsz, azt világszínvonalon leszel képes csinálni”? Szóval ehhez a szinthez 10 000 órán keresztül gyakorolnod kell a „hálózatépítést”. Ez a szabadságleveled, ami megszabadít a rabszolgaságból. Minél nagyobb a jutalom, annál többet is kell érte dolgozni. Ez a jutalom elég nagy, szóval ne gondold, hogy csak úgy utánad dobják. Ezért keményen meg kell dolgozni, ezért is vannak olyan kevesen, akik eljutnak ide.

Ha őszintén megvizsgálod ezeket a sávokat, igazat kell, hogy adj benne, hogy már a sárga sávban lenni is megéri. Már akkor is nyertél azzal, hogy belekezdtél. Mi jelenleg a zöld sávban vagyunk, még annak ellenére is, hogy havonta 130-150 000 forintot költünk az egészségünk megóvására, még mindig marad a havi bónuszunkból. És volt már, hogy ingyen kijutottunk Dubajba.

A DXN marketingtervének jellegzetességei

  • Nincs benne kényszer. Nem kötelező vásárolni, nem kötelező a termékeket tovább ajánlani. Te döntöd el, hogy mennyit teszel a sikeredért. Természetesen, aki többet dolgozik benne, az jobban halad, és jobban keres.
  • Az elvégzett munkád nem vész el. Egy elért üzleti szintet, vagy százalékot soha nem veszítesz el. Még akkor sem, ha bármilyen okból esetleg hónapokig nem csináltál ebben az üzletben semmit.
  • Az egész világon ugyanazzal a százalékkal számolják ki a jutalékodat, nem kell országonként minősülni. A DXN egy globális üzlet, bárhonnan csatlakoztathatsz új fogyasztókat.

A DXN tagság talán az egyetlen dolog a világon, amivel csak jogokat kapsz, kötelezettségek nélkül.

Lemaradtál az előzőről?

Ha van rá most időd, és kíváncsi is vagy, akkor kattints a linkre!

Pedig azt mondják nincs lehetőség

Szeretnéd most rögtön elolvasni a folytatást?

Ha van rá most időd, és kíváncsi is vagy, akkor kattints a linkre!

Beszéljünk nyíltan a pénzről!

Nem kedvelem az MLM-et. Eddig sok rosszat hallottam róla.
Ahogy fentebb írta Csilla, neki sem voltak vele jó tapasztalatai. És amióta benne vagyunk, nekünk is mesélnek “rémtörténeteket” más hálózatokról, akik már voltak bennük. Szerencsére nekünk az a tapasztalatunk, hogy a DXN a végletekig becsületes. Ahogy megismertük, a mi véleményünk is megváltozott, és sok olyan embert ismerünk, akiknek szintén.

De győzködni nem akarunk senkit, mert szakkönyvekből tudjuk, hogy teljesen felesleges. Mindenki azt hisz el, amit akar. És mi sem akarunk bárkivel együtt dolgozni. Ha úgy érzed, hogy téged mi itt be akarunk “hálózni”, és már eleget tudsz ahhoz, hogy helyesen dönts, akkor hozd meg a döntésed!

We are using Google Analytics

Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to Google Analytics.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás