Miért állítjuk, hogy biztosan nyerhetsz?

Képzeld el a következőt!

A világ legjobb terméke áll a rendelkezésedre. Olyan termék, ami a szkeptikusokból rajongókat csinál. (Bár tudnád, hányszor megtörtént ez már.) Olyan termék, amit mindenki ismer, és a felnőtt lakosság 83%-a rendszeresen fogyaszt. Valaki más biztosítja neked a raktárkészletet, a kiszolgáló személyzetet, és a webáruházat, mindennel, ami kell hozzá. Ha bárki rendel a weboldaladon, te csak egy automatikus e-mailt kapsz róla, pusztán a forma kedvéért, mert neked aztán a világon semmi teendőd azzal a rendeléssel nem lesz.

Képzeld el, hogy egy profi marketing szakember, készít neked a legmodernebb technikával, látványos, és ütős érkeztető oldalakat, több féle célcsoportra. A kismamáknak, a pedagógusoknak, a vállalkozóknak, és még sok más.

És képzeld el, hogy ezekhez az oldalakhoz ez a hírlevél sorozat is jár, teljesen ingyen, és személyre szabva.

Neked ezeket nem kell feltalálnod, megcsinálják a profi szakemberek. Neked lesz néhány link a birtokodban, amit elküldhetsz az ismerőseidnek, a barátaidnak, megoszthatsz a közösségi médiában, vagy futtathatsz rá hirdetést. Az érkeztető oldalak kiválogatják azokat, akiket ez annyira érdekel, hogy feliratkozzanak bővebb információért. Vagyis önként adják meg az elérhetőségeiket, mert megoldást keresnek valamilyen problémájukra.

A hírlevél sorozat aztán automatikusan elindul, és tájékoztatja őket profi módon arról, hogy milyen megoldást tudunk nekik ajánlani. Akiknek ez megtetszik, azok ezer módon fel tudják veled venni a kapcsolatot, vagy rögtön regisztrálhatnak hozzád.

És a legjobb csak ezután következik, hiszen nekik sem kell a „meleg vizet” feltalálniuk, az ő számukra is rendelkezésre áll az egész rendszer, készen, személyre szabva. Hamarosan több nyelven is. Az pedig már a rendszer sajátossága, hogy ha ők sikeresek lesznek, – és miért ne lennének, – akkor te is az leszel.

 

A rendszernek csupán két hibája van:

 1. Valamiféle aktivitás nélkül nem működik. Ha senkinek nem mutatod meg az érkeztető oldalakat, akkor senki nem fogja őket megtalálni.
 2. Ahhoz, hogy valaki rádöbbenjen arra, hogy ez a rendszer mennyire príma, kell némi fogalmának lennie az MLM-ről, és a marketingről. Sokan azt hiszik, hogy elég belesuttogni a szélbe egy termék, vagy cég nevét, és mindenki, aki él, és mozog, hanyatt-homlok rohan oda vásárolni. De ez nem így van.

Képzeld el a következőt!

Ki kell állnod 10, 20, vagy még több ember elé, és beszélned kell a ganodermáról, vagy a hozzá kapcsolódó üzletről. Minden szempár rád mered, és te megpróbálsz valami értelmeset mondani, hiszen az üzleti sikered múlik azon, hogy hányan csatlakoznak hozzád.

Vagy képzeld el azt, hogy találkozol egy régi ismerősöddel 10 év után. Már megbeszéltétek hogy kivel mi történt, hogy vannak a gyerekek, stb, és most azon görcsölsz, hogy hogyan hozzad szóba az üzletedet.

Vagy inkább képzeld el ezt!

A legprofibb marketinges szakember, mondjuk Wolf Gábor, vagy a “gazdagmami” Vida Ági tartja meg helyetted a bemutatót. Úgy mondja el, amit kell, hogy szem nem marad szárazon. Úgy, hogy mindenkit érdekelni kezd ez a dolog.

És neked csak annyi a dolgod, hogy beregisztrálod őket, és felveszed a rendelést, amit aztán a központ majd kiszállít.

Kapcsolat felvétel

Ha kérdésed van, vagy el akarod mondani a véleményed, ne fogd vissza magad! Csak írj nyugodtan!

Ezért javaslom neked tiszta lelkiismerettel, hogy próbáld ki! Hiszen nincs csatlakozási díj, új fogyasztókat találhatsz, és a saját bőrödön kipróbálhatod a rendszerünk hatékonyságát. Ha még ez sem elég jó neked, akkor azt gondolom, nem az ajánlatunkban van a hiba.

 

A DXN marketingtervének jellegzetességei

 • Nincs benne kényszer. Nem kötelező vásárolni, nem kötelező a termékeket tovább ajánlani. Te döntöd el, hogy mennyit teszel a sikeredért. Természetesen, aki többet dolgozik benne, az jobban halad, és jobban keres.
 • Az elvégzett munkád nem vész el. Egy elért üzleti szintet, vagy százalékot soha nem veszítesz el. Még akkor sem, ha bármilyen okból esetleg hónapokig nem csináltál ebben az üzletben semmit.
 • Az egész világon ugyanazzal a százalékkal számolják ki a jutalékodat, nem kell országonként minősülni. A DXN egy globális üzlet, bárhonnan csatlakoztathatsz új fogyasztókat.

A DXN tagság talán az egyetlen dolog a világon, amivel csak jogokat kapsz, kötelezettségek nélkül.

Megvan benned a bátorság, hogy kipróbáld magad? 🙂

Ez az "igen", nem olyan, mint ez a másik! 🙂

Nem taszíthat sem anyagi végromlásba, de egyetlen "igen" nem elég ahhoz sem, hogy anyagilag független legyél. Ahhoz több apró, de jó döntés kell. A boldogságod, és a boldogulásod a döntéseid függvénye. Ha jó döntéseket hozol, boldog leszel, ha rossz döntéseket, akkor boldogtalan. Csak kétféleképpen dönthetsz. Igen, vagy nem.

A "majd később eldöntöm" egy nemleges döntés.

Ami biztos, ha úgy döntesz, “nem”:

 1. nem részesülsz az európai kávépiac forgalmából
 2. nem derülhet ki, hogy jó vagy ebben a szakmában
 3. nem lehet még véletlenül sem szerencséd, mert a szerencse csak azzal táncol, aki már a táncparketten van
 4. nem lesz a kezedben egy eszköz, amivel jó sok ismerősödön tudnál segíteni.
 5. soha nem tapasztalod meg a ganoderma hatását, bekerülsz a magyar egészségügy segítő kezei közé. Brrr…

Mondj nemet, és sosem tudod meg, mi lett volna ha!

Ami biztos, ha úgy döntesz, “igen”:

 1. nem veszítesz pénzt.
 2. tapasztalt és sikeres tanácsadókat kapsz, akik a vállalkozásod sikerén dolgoznak. Vagy megfogadod a tanácsukat, vagy nem.
 3. nem fog senki “cseszegetni”, hogy építsd már a saját üzleted.
 4. megtapasztalhatod a ganoderma jótékony hatását. Eddig senki nem volt, aki ne vett volna észre a szervezetén valami pozitív hatást.

Mondj igent, és adj egy esélyt magadnak!

Ne csatlakozz hozzánk!

 • Ha tovább akarsz keresgélni.
 • Ha nem elég szenzációs neked egy simán korrekt ajánlat
 • Ha abban bízol, hogy a dolgok maguktól megjavulnak.
 • Ha semmit nem hittél el abból, amit eddig mondtunk.
 • Ha az üzlet ugyan tetszik, csak mi nem vagyunk szimpatikusak.

Akkor keress tovább! Szívből kívánjuk, hogy minden legyen úgy, ahogy szeretnéd.

Csatlakozz hozzánk!

 • Ha úgy érzed, hogy ezt kerested.
 • Ha számodra elég, ha az ajánlat korrekt, és megbízható.
 • Ha a saját kezedbe akarod venni a sorsod.
 • Ha hiszel nekünk, hogy igazat mondunk.
 • Ha tetszik az üzlet is, és mi is szimpatikusak vagyunk.

Akkor ne keress tovább! Minél előbb kezdjük a közös munkát, annál előbb leszünk együtt sikeresek.

Ne csatlakozz hozzánk!

 • Ha tovább akarsz keresgélni.
 • Ha nem elég szenzációs neked egy simán korrekt ajánlat
 • Ha abban bízol, hogy a dolgok maguktól megjavulnak.
 • Ha semmit nem hittél el abból, amit eddig mondtunk.
 • Ha az üzlet ugyan tetszik, csak mi nem vagyunk szimpatikusak.

Akkor keress tovább! Szívből kívánjuk, hogy minden legyen úgy, ahogy szeretnéd.

Csatlakozz hozzánk!

 • Ha úgy érzed, hogy ezt kerested.
 • Ha számodra elég, ha az ajánlat korrekt, és megbízható.
 • Ha a saját kezedbe akarod venni a sorsod.
 • Ha hiszel nekünk, hogy igazat mondunk.
 • Ha tetszik az üzlet is, és mi is szimpatikusak vagyunk.

Akkor ne keress tovább! Minél előbb kezdjük a közös munkát, annál előbb leszünk együtt sikeresek.

Mi történik a csatlakozásod után?

Mi történik a csatlakozásod után?

 1. Felvesszük veled a kapcsolatot
 2. Eldöntöd, hogy honnan, és hogyan kívánsz csatlakozni. (Különböző országokban különböző feltételek, és lehetőségek vannak.)
 3. Amint megkaptad a tagsági számodat, hozzáadunk a titkos, és zárt Facebook csoportunkhoz, ahol megosztjuk a hasznos információkat.
 4. Megkapod a cselekvési tervet, ami tartalmazza azokat a lépéseket, és azokat a tananyagokat, amiket tudnod kell. Ezzel a dokumentummal te is azonnal tudsz szponzorálni új munkatársakat, anélkül, hogy túl sokat tudnál még erről.
 5. Megbeszéljük, hogy milyen konkrét segítséget vársz tőlünk, milyen oktatásra van még szükséged, hogyan akarsz elindulni.
 6. Meghívunk a heti rendszerességgel megtartott online beszélgetésünkre, ahol konzultálni, terméktapasztalatokat megosztani, ötletelni, és beszélgetni szoktunk.

Kapcsolat felvétel

Ha még ez az ajánlat sem elég jó, akkor

nem az ajánlatban van a hiba.

Vagy az ajánlattevőben, vagyis mi nem vagyunk neked szimpatikusak, vagy te nem akarsz belevágni semmibe, csak a saját lelkiismereted megnyugtatására keresgélsz. Csak be akarod bizonyítani magadnak, vagy valaki másnak, hogy manapság nincs semmilyen jó lehetőség. Bármelyikről van is szó, mi nem tudunk benne segíteni.

Lemaradtál az előzőről?

Ha van rá most időd, és kíváncsi is vagy, akkor kattints a linkre!

Hihetetlen történetek, amelyek veled is megeshetnek

Szeretnéd most rögtön elolvasni a folytatást?

Ha van rá most időd, és kíváncsi is vagy, akkor kattints a linkre!

Kilenc gondolat, ami megakadályozza a sikered.

Nem kedvelem az MLM-et. Eddig sok rosszat hallottam róla.
Ahogy fentebb írta Csilla, neki sem voltak vele jó tapasztalatai. És amióta benne vagyunk, nekünk is mesélnek “rémtörténeteket” más hálózatokról, akik már voltak bennük. Szerencsére nekünk az a tapasztalatunk, hogy a DXN a végletekig becsületes. Ahogy megismertük, a mi véleményünk is megváltozott, és sok olyan embert ismerünk, akiknek szintén.

De győzködni nem akarunk senkit, mert szakkönyvekből tudjuk, hogy teljesen felesleges. Mindenki azt hisz el, amit akar. És mi sem akarunk bárkivel együtt dolgozni. Ha úgy érzed, hogy téged mi itt be akarunk “hálózni”, és már eleget tudsz ahhoz, hogy helyesen dönts, akkor hozd meg a döntésed!

Még sosem hallottam a ganodermáról. Ez nem valami humbug?
A kínai gyógyászatban több ezer éve ismerik, és annyira nagy becsben tartják, hogy a kínai neve, a ling zhi, azt jelenti: a gyógynövények királya. De itt Európában is ismerték, amíg a középkori boszorkányüldözések ki nem irtották azokat, akik ismerték a gyógyfüvek, és gyógygombák titkait. Ez nem valami új csodaszer. Egyre több hagyományos orvos, és természetgyógyász is használja, és nagy becsben tartja. A saját tapasztalataim alapján melegen ajánlom én is.

Mit mondanak mások?

Olyan lehetőséget kerestem, amiben kifejezhetem önmagam, ami által tanulhatok, megismerhetek új dolgokat, és esetleg még anyagi bevételem is származik belőle.

Tímea

Tímea

Thessaloniki, Görögország

21 éve készségfejlesztéssel foglalkozom és lassan 15 éve a saját tréningcégem a Tréning Centrum Magyarország vezetőjeként járom az országot. Most sokan kérdezhetitek, hogy mi az oka a váltásnak? Nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdem ezt az üzletet is. Mert szabad akarok lenni én is, és mert ezt a céget, és ezt a termékcsaládot olyannak találom, amihez örömmel adom a nevem.

Tamás

Tamás

Budapest, Magyarország

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Laura és Norbert

Laura és Norbert

Budapest, Magyarország

Szeretem, hogy nincs kötöttség, a saját tempómban haladok, kényelmesen, otthonról dolgozhatok, és óriási a benne rejlő lehetőség..

Éva

Éva

Várpalota, Magyarország

Annyira jó, hogy kaptuk ezt a lehetőséget. Sokat szenvedtem korábban a munkahelyemen az irodában ülve egész nap és vágytam valami rugalmasabb időbeosztásban végezhető, értékes tevékenységre.

Ildikó

Ildikó

Budapest, Magyarország

Harminc évvel ezelőtt azt gondoltam hogy elérem rengeteg munkával hogy nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak és magamnak. Mára már kiderült hogy ez a hagyományos formában és keretek között lehetetlen. Akkor talált rám ez az üzlet amikor egészségileg és mentálisan is elég mélyen voltam... Most azt gondolom hogy ez életem legjobb döntései közé tartozik. Ez egy varázslatos üzlet ami megváltoztathatja a gondolkodásod és az egész életed.

Lajos

Lajos

Püspökladány, Magyarország

We are using Google Analytics

Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to Google Analytics.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás