Most az immunrendszereden van a sor

Engedd, hogy segítsek!

Igérem, nem fog fájni…

A koronavírussal kapcsolatban úgy tűnik, hogy teljes a káosz.

 1. Ezeket a szabályokat kellene betartani:
 2. Elvileg nem hagyhatod el az otthonodat, de amikor el kell hagynod, akkor elhagyhatod.
 3. Maszkot viselni teljesen értelmetlen, de talán jobb, ha hordod, mert megvédhet, de lehet, hogy csak kifelé akadályozza a vírust, de talán egy kicsit befelé is.
 4. Az üzletek, szolgáltatók zárva vannak, kivéve, amelyik nyitva van. (Ha olyan üzletbe mész be, amelyik zárva van, azért feljelentenek.)
 5. Ne menj be a kórházba, szakrendelésre, kivéve, ha oda kell menned. Ugyanez érvényes az orvosi rendelőkre, oda is csak végszükség esetén menj, feltéve, ha nem vagy túlzottan beteg.
 6. A mostani vírus halálos, de mégsem olyan félelmetes, de néha okozhat akár globális katasztrófát is.
 7. Gumikesztyű nem segít, de mégis hasznos lehet.
 8. Mindenki maradjon otthon, de fontos kimenni a friss levegőre.
 9. Nincs áruhiány az üzletekben, de vannak dolgok, amiket nem lehet kapni, ha az ember este akarná azokat megvenni. Vagy reggel. Vagy napközben.
 10. A vírus nem ártalmas a gyerekekre ill. fiatalokra, kivéve azokat, akik megbetegszenek tőle.
 11. Ha megbetegszel, sokféle tüneted lehet, de tünetek nélkül is megbetegedhetsz. Lehetnek tüneteid anélkül, hogy megbetegednél.
 12. Étterembe nem mehetsz, de rendelhetsz éttermi ételt otthonra, amit esetleg olyan személyek készítettek, akik nem viseltek szájmaszkot vagy gumikesztyűt. Vagy egyiket sem. Vagy mindkettőt, csak mielőtt felvették, ráköhögtek.
 13. A vírus különböző felületeken 2 órán keresztül, nem, 3, 4, 6, 18 órán keresztül aktív marad. Vagy napokat mondtunk?
 14. Számoljuk a halálesetek számát, sőt a halálozási arányt is, de fogalmunk sincs, mihez képest, mert nem tudjuk, mennyien betegedtek meg.
 15. Nincs rá gyógyszer, kivéve azt, amelyik talán már van, amelyik esetleg nem veszélyes, persze csak ha nem vesz be túl sokat belőle az ember.
 16. Addig otthon kell maradnunk, amíg el nem tűnik a vírus. De csak akkor fog eltűnni, ha meglesz a nyájimmunitás, azaz már körbejárt. Ehhez az kellene, hogy találkozzunk másokkal.

De hogyan is fertőz ez a vírus?

Ebből világos lesz a hatékony védekezés is.

Az orr- és szájnyálkahártyába kerül be a vírus, a fertőző egyén leszakadt nyálkájával együtt. A két nyálka egyesül és ott kialakul egy góc a fertőző vírusokból. Az immunrendszer érzékeli a nyálkahártyába rekedt vírusokat, és megindul a nyirokáramlás abban az irányban. Ha már van antitestünk az adott vírussal szemben, akkor az antitest rátapad a vírusra és semlegesíti azt.

Ha nincs antitestünk az adott vírus ellen, akkor elkezdi az immunrendszer kifejleszteni. Ha eléggé beágyazódott a nyálkahártyába a vírustelep, és ha az immunrendszer kiváló állapotban van, akkor van időnk az ellenanyag kifejlesztésére. (Ez az állapot több napig is eltarthat!) Ekkor megvan az ellenanyagunk, de a fertőzésnek nem volt ideje kifejlődnie. Akkor vagyunk jó állapotban, ha a vírustelepet elintéztük még a nyálkahártyában. 

A baj ott kezdődik, ha nincs olyan állapotban a nyálkahártyánk, és az immunrendszerünk, hogy megakadályozza a vírustelep szaporodását és az lejut a tüdő lélegző hólyagocskákig, és ott eléri a hólyagocskák hámsejtjeit. A hámsejteken átjutva már benn van a vér kapillárisaiban, megtámadhatja a vérlemezkéket és az oxigént szállító hemoglobin molekulákat. Ha a bejutott vírusok lerontják a hemoglobin oxigénmegkötő-képességét, akkor nem jut el egy szervbe sem elég oxigén, nem lesz elég energiájuk a normális működéshez. Ez a legrosszabb forgatókönyv, mert nincs orvosi tapasztalat, protokoll, az ilyen helyzet kezelésére. Ebben a helyzetben már nem segít az oxigén befúvása a tüdőbe, hisz nem jut el onnan a sejtekhez.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Mennyire terheled az immunrendszered nap mint nap?

Gondolom, te sem használsz levegőszűrőt, mielőtt a jó kis szmogos levegőt belélegzed. Bizonyára te is vásárolsz félkész élelmiszereket, zöldséget, gyümölcsöt. A legtöbb ember tisztában van az élelmiszeripar titkos machinációival, hogy hogyan teszik ízletessé, és kívánatossá az olcsó, rossz minőségű élelmiszereket. Talán azt a mondást is hallottad már, hogy a jó párizsi csak egy jó daráló kérdése. A különböző aromákban, amelyek ízletessé teszik az ételeinket, olyan összetevőket használnak, amelyeket még az ételallergiás betegeket kezelő orvosoknak sem árulnak el. A zöldségeink, és gyümölcseink fajdiverzitása egyre romlik. Minden egyforma alakú, és színű, és egyre jobban ki van téve a betegségeknek. Emiatt sok permetszert kell használniuk a termelőknek.

Te is szoktál akciósan vásárolni a bevásárló központok élelmiszer osztályain? Ugye nem te dagasztod, és sütöd otthon a kenyeret? Szedsz tartósan, vagy alkalomszerűen gyógyszereket, amelyeknek bőven vannak mellékhatásaik? Bár talán még nem látszik, de az immunrendszered csúcsra van járatva! Képzeld el, hogy mit dolgozik, hogy ellensúlyozza a sok apró gyulladást az emésztőrendszeredben, és az érhálózatodban. Küzd a kórokozókkal, a bekerülő nehézfémekkel, rákkeltő anyagokkal. Szegény próbál minden hibát helyrehozni.

Ez van a mérleg egyik serpenyőjében. És mi van a másikban?

Fogyasztasz bármilyen immunerősítő hatású készítményt? Támogatod valamivel az immunrendszeredet? Multivitamin pezsgőtablettával? Vagy C vitaminnal? Ugye nem mondod komolyan... Csúzlival nem lehet elefántot lőni. Néhány homokzsákkal nem lehet az árvizet megállítani, ahhoz sokkal több kell. Sokan csak a nyári szabadságra, meg egy új kütyüre költenek, az egészségüket öröktől valónak, és örökké tartónak gondolják. De ők nagyot fognak csalódni.

 

Csak abban bízhatsz, hogy az immunrendszered elbír a fertőzéssel!

És mi pont ebben tudunk neked segíteni! Az alábbi gyógygombás készítmények már nem csak Ázsiában bizonyítottak a korábbi vírusjárványok kapcsán, (SARS, madárinfluenza, stb.) hanem már itthon is, a COVID 19 vírus ellen. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek egyrészt a vírus bejutását akadályozzák, másrészt a tüdő kapacitását, és a vér oxigénfelvevő képességét növelik, a gyulladásokat pedig csökkentik.

Ganoderma Lucidum (GL)

Legfontosabb hatóanyagai:

Poliszaharidok, amelyek immunmoduláns hatásúak. Aktíválják a falósejteket, amelyek a kórokozókat elpusztítják. 

Szerves germánium tartalma magasan a legnagyobb a gyógynövények között. A szerves germánium rákapcsolódik a vörösvértestekre, ezzel fokozza azok oxigénfelvevő képességét. Segíti az oxigén átjutását a sejtfalon, és fokozza az interferon termelést, amely az immunrendszert erősíti. 

Ár, és adagolás

Javasolt adagolás napi 3 kapszula minimálisan. 

GL 90 kapszula fogyasztói ára: 15 910 Ft

Törzsvásárlói ára: 12 430 Ft

Cordyceps Sinensis (hernyógomba)

Legfontosabb hatóanyagai:

Vízoldható poliszaharidok, amelyek immunmoduláns hatásúak. esszenciális aminósavak, telített, és telítetlen zsírsavak, vitaminok.

Regenerálja a májsejteket, javítja a máj méregtelenítő funkcióit. Fájdalomcsillapító, oldja a stresszt. A leghatékonyabb adaptogén immunmodulátor. Fokozza az ölősejtek tevékenységét, növeli a számukat, így a vírus, és baktériumölő hatása igen erős.

Fokozza a szervezet oxigénellátását, oldja a hörgők görcseit, megtisztítja a légutakat, könnyíti a légzést. 

Fokozza a mellékvesekéreg kortikoszteroid termelését, ezzel gyulladáscsökkentő hatást vált ki.

Ár, és adagolás

Javasolt adagolás napi 2 kapszula minimálisan.

Cordyceps 60 kapszula fogyasztói ára: 19 455 Ft

Törzsvásárlói ára: 15 200 Ft

Spirulina alga

Legfontosabb hatóanyagai:

Fehérjék (60-80%), poliszaharidok, esszeciális aminósavak. Kivezeti a szervezetből a nehézfémeket, könnyen emészthető vasforrás, ezáltal fokozza a vörösvértest számot. 

A WHO szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármely ismert élelmiszernél, vagy orvosi készítménynél. Kiválóan segíti az éppen egy vírusfertőzéssel küzdő szervezetet.

Ár, és adagolás

Javasolt adagolás napi 4 tabletta minimálisan.

Spirulina 120 tablettaa fogyasztói ára: 6 795 Ft

Törzsvásárlói ára: 5 310 Ft

Miért nem hallottál még ezekről soha?

Nem tehetsz róla! Ezeket az információkat nem lehet véletlenül meghallani. Nem hangos tőle a mainstream media, nem ez folyik a vízcsapból is. De ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezek az információk nem igazak. Az a kérdés, hogy kinek az érdeke, ezeknek a tapasztalatoknak az elhallgatása. Kinek jó az, ha a világ egy védőoltásra vár, amit aztán jó pénzen el lehet adni sok embernek? És kinek jó az, ha neked erős az immunrendszered, és megoldod saját “hatáskörben” az egészséged megőrzését? 

Megér neked ennyit a szeretteid egészsége?

Ebből a három készítményből az egy főre eső havi adag fogyasztói áron 42160 Ft, ha pedig beregisztrálsz ingyenesen, és bármiféle kötelezettség nélkül, (erre a szavamat adom) akkor csupán 32940 Ft.

 

Van rá mód, hogy még nagyobb kedvezményt kapj. Ez lehet akár 110% is, de annak az a feltétele, hogy egy csomaggal regisztrálj, amelynek a tartalmán nem tudsz változtatni. Az ára 38560 Ft, és a cordyceps kapszulát nem tartalmazza. De a csomag árának a 110%-át visszakapod jóváírás formályában, amit később le tudsz vásárolni. Talán ez egy kicsit komplikáltan hangzik. Igazad is van. Hagyj üzenetet, és elmagyarázok mindent. 

 

Ki vagyok, és miért higgy nekem?

Marija Ognjanov

Nővér létemre az egészség a fő életcélom, ezért fogadtam el a DXN kíhívást. A hátralevő időmet szeretném kitölteni olyan célok elérésében, melyeket álmodni se mertem. Hiszek ebben az életfilozógiában melyet a DXN kínál. Ezért fog az életem más irányba haladni.

Nem fogok hazudni neked!

Mint mindennek, ennek is vannak előnyei, és hátrányai. Mindkettőt megmutatom, nem árulok zsákbamacskát. Tudom, hogy fontos a bizalom. De bármilyen kérdésed merülne is fel, nyugodtan kérdezz, és a legjobb tudásom szerint fogok válaszolni.

Előnyök

 • nem a tüneteket kezeli, hanem az okokat
 • nincs semmilyen mellékhatása, még tartós fogyasztás esetén sem
 • nincs ellenjavallat, bárki fogyaszthatja
 • tartósan támogatja az immunrendszert
 • csökkenthető a termékek ára
 • a piacon kapható legjobb minőség, cégfüggetlen igazolások alapján

Hátrányok

 • nem támogatja a TB
 • nem hat azonnal, kell egy kis idő, amíg kifejti a hatását

Kétségeid vannak?

Megértem. Ha még soha nem hallottál a ganodermáról, és a többi gyógygombáról, akkor ez teljesen normális reakció. Vagy ha nem tudod, hogy a ganodermának 400 alfaja van, különböző hatóanyagtartalommal, ezért azt gondolod, hogy minden ganodermás készítmény, kapszula, vagy por, ugyanolyan minőségű. Ha így lenne, akkor tényleg csak az ár alapján választanánk. De ez nem így van! Ebben a videóban Dr. Lim, aki a moderm ganoterápia atyja elmond néhány fontos információt. Nézd meg vele ezt a pár perces videót!

Az emberek legnagyobb tévedése, hogy azt hiszik, hogy van idejük.

/Dalai Láma/

Ha kérdésed van, hagyj üzentet most!

A webáruház működése

A gombra kattintva egy másik fülön bejön a webáruházunk. Ha nem magyar nyelven jelenik meg, akkor jobb oldalon fent a kis zászlóra kattintva állíthatod magyarra. Utána a mellette lévő menüpontra, a “Fogyasztói vásárlás”-ra kattints!

A következő oldalon meg kell adnod az adataidat, el kell fogadnod az adatkezelési tájékoztatót, de a legfontosabb, hogy az országot, ahová rendelni szeretnél, kiválaszd. Ugyanis a különböző országokban más és más termékek kaptak engedélyt.

Ha mindent jól csináltál, és Magyarország-i címre szeretnél rendelni, akkor csak a Magyarországon kapható, és engedélyezett termékeket fogod látni. Pakold a kosaradba a kívánt termékeket, válaszd ki a fizetési opciót, és fejezd be a rendelésed. 2 nap múlva már ott is a futár a csomagoddal.

Irány a webáruház!

Ha bármi nem világos, ha segítségre van szükséged, akkor az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása után, kérlek töltsd ki az űrlapot!

Adatvédelmi nyilatkozat

We are using Google Analytics

Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to Google Analytics.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás